Sydhavsøerne - Falster

Tag afsted fra hverdagen og oplev de danske sydhavsøer. Lolland og Falster giver alle muligheder for at nyde livet - skøn natur, spændende kulturoplevelser, hyggelige købstæder, god mad og ikke mindst afslappende hotelophold. Vi sejler fra Langeland til Lolland på udturen og kører via Storstrømsbroen og Storebælt på hjemturen.

 

Afgange

Afrejse: 
04/06/2020
Hjemkomst: 
07/06/2020
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.398
Forespørg
Afrejse: 
29/06/2020
Hjemkomst: 
02/07/2020
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.398
Bestil
Afrejse: 
13/07/2020
Hjemkomst: 
16/07/2020
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.398
Udsolgt
Afrejse: 
27/07/2020
Hjemkomst: 
30/07/2020
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.398
Forespørg
Afrejse: 
31/08/2020
Hjemkomst: 
03/09/2020
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.398
Bestil
Afrejse: 
10/09/2020
Hjemkomst: 
13/09/2020
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.398
Bestil

Highlights

 • Hotel ved Nykøbing Falster
 • Besøg i Maribo
 • Se det fantastiske Møns Klint
 • Besøg på det anderledes Samlermuseum
 • Oplev Danmarks sydligste by og Gåsetårnet
 • Smuk køretur via Farøbroerne

 

PROGRAM:

1. dag: Langeland – Maribo. Efter endt opsamling kører vi ned gennem Jylland til Fyn, via Tåsinge til Spodsbjerg, hvorfra vi sejler til Lolland. Når vi ankommer til Lolland, besøger vi Kaj Munks lollandske fødeby Maribo, som ligger smukt ved Søndersø og har mange hyggelige gader. Vi skal selvfølgelig også besøge domkirken, den gamle klosterkirke, som er en velbevaret gotisk treskibet bygning. Der bliver også tid til at gå en tur i den gamle bydel. Derefter er det tid til, at vi fortsætter turen til Nykøbing Falster - til Hotel Falster, hvor vi bliver indkvarteret og får dejlig aftensmad med efterfølgende kaffe.

2. dag: Sydligste Danmark, Gedser og Nysted. Efter morgenmaden går vi en lille byrundtur i den smukke by Nykøbing Falster. Vi ser byen med de mange gamle bygninger. Vi kan få et godt overblik over byen ved gå op i det 43 meter høje gulmalede vandtårn, i hvilken der på hver af de 4 etager er udstilling om bl.a. byens historie. Efter besøget her fortsætter vi til Nysted, som er Danmarks sydligst beliggende købstad, som er vokset op omkring Aalholm Slot, hvor der tidligere har været Automobilmuseum. Før vi kører tilbage, besøger vi Gedser, som ligger på sydspidsen af øens landtange og er Danmarks sydligste by. Vi tager en rundtur med bussen bl.a. omkring havnen. Vi kører tilbage til hotellet, så der bliver lidt tid til at nyde omgivelserne og slappe lidt af, inden der igen er aftensmad på hotellet.

3. dag: Fanefjord – Møns Klint – Samlermuseet – Hesnæs.  Vi starter dagen med at køre via Farøbroerne og Bogø til Møn. Her gør vi ophold ved Fanefjord Kirke med de fornemme kalkmalerier, der hører til klenodierne inden for dansk kirkekunst. Vi fortsætter til Møns Klint, hvor vi gør ophold, før vi fortsætter videre til Liselund, der er beliggende i en smuk park nord for Møns Klint.  Herfra til Stege, hvor vi holder en pause ved det spændende og anderledes Samlermuseum. Danmarks Samlermuseum er et kulturhistorisk Museum, hvor der er udstillet en stor mængde genstande indsamlet over en årrække af Henrik Hjortkær. Her er masser af gamle butikker, værksteder, veteranbiler og en skolestue bl.a. meget andet. Vi får en let frokost her på museet, frokost og entré er inkluderet i prisen. Efter nogle spændende timer kører vi via Hesnæs, hvor ikke kun husenes tage er stråtækte, men også murene. Derefter tilbage til hotellet hvor vi får aftensmad.

4. dag: Gåsetårnet – Gavnø. Efter dejlig morgenmad på hotellet er det tid til tjekke ud og køre mod nord til Vordingborg. Her skal vi bl.a. se det kendte Gåsetårn med Valdemar Atterdags guldgås på toppen. Tårnet er 36 meter højt og Danmarks bedst bevarede middelaldertårn. Fra Vordingborg kører vi videre nordpå til Gavnø.  Her skal vi se det imponerende rokokoslot. Vi fortsætter hjemover via Storebæltsbroen og Fyn til Jylland. Vi er hjemme først på aftenen.

 

Rejse:
Sydhavsøerne


"Skøn tur"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."Hotel Falster

Hyggeligt familiedrevet hotel. Her er et roligt og afslappende miljø. Gæstfrihed, hygge og samvær samt god service kendetegner dette hotel, beliggende ikke langt fra vandet.  Dejlig restaurant hvor der serveres morgenmadsbuffet og aftensmad. Nykøbing Falster er Falsters største by, og her ligger Hotel Falster. Alle værelser har bad/wc, WiFi, TV og Senseo kaffemaskine.  Hotellet er handicapvenligt.

Hotel Falster
Skovalleen
4800 Nykøbing Falster
Tlf.: 54859393

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 2-retter aftensmad
 • 1 kop kaffe & 1 rundstykke på udrejsedagen
 • Entre til Samlermuseet
 • Frokost på Samlermuseet
 • Færge fra Langeland til Lolland
 • Alle nævnte udflugter eksl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjerner bus

 

Tillæg eneværelse: 600,-

Anmeldelser af Sydhavsøerne - Falster

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Frida 13.08.19
Endnu en go tur med Hanstholm Rejser. Dygtig guide og dygtig chauffør. Og dejlige og hyggelige medgæster. Turen kan anbefales

__________________________________________________

 Niels Kristian 12.07.19
Skøn tur

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.898
Danmark

Samsø

Busrejse
3.298
Danmark

Bornholm

Busrejse
1.898
Tyskland

Sild

Busrejse