Sydhavsøerne - Falster

Tag afsted fra hverdagen og oplev de smukke danske sydhavsøer. Lolland, Falster og Møn giver alle muligheder for at nyde livet - skøn natur, spændende kulturoplevelser, hyggelige købstæder, god mad og ikke mindst afslappende hotelophold. Vi sejler fra Langeland til Lolland på udturen og kører via Farøbroen og Storebælt på hjemturen.

 

Afgange

Afrejse: 
07/06/2021
Hjemkomst: 
10/06/2021
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.498
Forespørg
Afrejse: 
09/08/2021
Hjemkomst: 
12/08/2021
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.498
Bestil
Afrejse: 
30/08/2021
Hjemkomst: 
02/09/2021
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.498
Bestil

Highlights

 • Besøg Kaj Munks fødeby, Maribo
 • Se det fantastiske Møns Klint
 • Besøg på det anderledes Samlermuseum
 • Oplev Danmarks sydligste by Gedser
 • Gåsetårnet & Gavnø Slot
 • Smuk køretur via Farøbroerne

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse - Maribo. Efter endt opsamling kører vi ned gennem Jylland til Fyn, via Tåsinge til Spodsbjerg, hvorfra vi sejler til Lolland. Når vi ankommer til Lolland, besøger vi Kaj Munks lollandske fødeby Maribo, som ligger smukt ved Søndersø og har mange hyggelige gader. Vi skal selvfølgelig også besøge domkirken, den gamle klosterkirke, som er en velbevaret gotisk treskibet bygning. Der bliver også tid til at gå en tur i den gamle bydel. Derefter er det tid til, at vi fortsætter turen til Nykøbing Falster - til Hotel Falster, hvor vi bliver indkvarteret og får dejlig aftensmad med efterfølgende kaffe.

2. dag: Sydligste Danmark. Efter morgenmaden går vi en lille byrundtur i den smukke by Nykøbing Falster. Vi ser byen med de mange gamle bygninger. Efter besøget her fortsætter vi til Gedser, som ligger på sydspidsen af øens landtange og er Danmarks sydligste by. Vi tager en rundtur med bussen bl.a. omkring havnen, hvor der er pause ved den nedlagte station, hvor scener fra Matador blev optaget. Vi kører forbi ”Det gule palæ” - kendt fra Olsenbande filmene og videre ud til Sydstenen, Danmarks sydligste punkt. Efter pausen i Gedser kører vi til Nysted, det hyggelige fiskerleje, der er vokset op omkring Aalholm slot. Her er der frokostpause, inden vi kører tilbage til Nykøbing Falster, hvor der vil være tid på egen hånd til at kigge sig om i byen sidst på eftermiddagen, inden vi kører tilbage til hotellet. Her vil der være lidt tid til at nyde omgivelserne og slappe lidt af, inden der igen er aftensmad på hotellet.

3. dag: Hesnæs - Fanefjord – Samlermuseet – Liselund – Møn. Vi starter dagen med at køre gennem Corselitze skovdistrikt til det tidligere fiskerleje Hesnæs, hvor ikke kun husenes tage er stråtækte, men også murene. Herfra går turen via Farøbroerne og Bogø til Møn. Vi gør ophold ved Fanefjord Kirke med de fornemme kalkmalerier. Herfra til Stege, hvor vi holder en pause ved det spændende og anderledes Thorsvang Samlermuseum, hvor der er udstillet en stor mængde genstande indsamlet over en årrække af Henrik Hjortkær. Her er masser af gamle butikker, værksteder, veteranbiler og en skolestue bl.a. meget andet. Vi får frokost på museet. Vi fortsætter til Liselund, hvor vi holder pause ved den smukke park ved lystslottet. Herfra kører vi til Geocenter Møns Klint, smukt beliggende i Klinteskoven. Her kan man tage den lange trappe ned til stranden eller en spadseretur i skoven over klinten. Efter nogle spændende timer på Møn kører vi via Dronning Alexandrines bro til Sjælland og retur til Nykøbing Falster via Farøbroerne. Derefter tilbage til hotellet hvor vi får aftensmad.

4. dag: Gåsetårnet – Gavnø Slot. Efter dejlig morgenmad på hotellet er det tid til tjekke ud og køre mod nord til Vordingborg. Her skal vi bl.a. se det kendte Gåsetårn med Valdemar Atterdags guldgås på toppen. Tårnet er 36 meter højt og Danmarks bedst bevarede middelaldertårn. Fra Vordingborg kører vi videre nordpå til Gavnø. Her skal vi se det imponerende rokokoslot og ikke mindst den flotte park, kåret til Danmarks flotteste slotspark. Vi fortsætter hjemover via Storebæltsbroen og Fyn til Jylland. Vi er hjemme først på aftenen.

 

Rejse: Sydhavsøerne


"Dejlig rejse til et sted i Danmark, hvor vi ikke kommer så ofte. Lolland, Falster og Møn byder på steder som vi ikke forventede. Helt igennem en god oplevelse, både stederne vi besøgte og hotellet"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."Hotel Falster

Hyggeligt familiedrevet hotel. Her er et roligt og afslappende miljø. Gæstfrihed, hygge og samvær samt god service kendetegner dette hotel.  Dejlig restaurant hvor der serveres morgenmadsbuffet og aftensmad. Nykøbing Falster er Falsters største by, og her ligger Hotel Falster. Alle værelser har bad/wc, WiFi, TV og Senseo kaffemaskine. Hotellet er handicapvenligt.

Hotel Falster
Skovalleen
4800 Nykøbing Falster
Tlf.: 54859393

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 2-retter aftensmad
 • 1 kop kaffe & 1 rundstykke på udrejsedagen
 • Entre til Samlermuseet
 • Frokost på Samlermuseet
 • Entre til Gavnø Slot
 • Færge fra Langeland til Lolland
 • Alle nævnte udflugter eksl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjerner bus

 

Tillæg eneværelse: 600,-

Anmeldelser af Sydhavsøerne - Falster

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Ragnhild 12.09.20
Skøn tur hvor der var god tid til at snakke med hinanden. Bare rigtig godt.

__________________________________________________

 Lisbeth 09.09.20
Dejlig rejse til et sted i Danmark, hvor vi ikke kommer så ofte. Lolland, Falster og Møn byder på steder som vi ikke forventede. Helt igennem en god oplevelse, både stederne vi besøgte og hotellet

__________________________________________________

 Rosa 07.09.20
Fantastisk tur med masser af dejlige oplevelser, kan varmt anbefales

__________________________________________________

 Kirsten 13.08.19
Skøn tur

__________________________________________________

 Birgit 18.07.20
Alt var perfekt

__________________________________________________

 Edith 18.07.20
En virkelig naturflot tur og mange interessante ting at se. Dejligt hotel. 

__________________________________________________

 Frida 13.08.19
Endnu en go tur med Hanstholm Rejser. Dygtig guide og dygtig chauffør. Og dejlige og hyggelige medgæster. Turen kan anbefales

__________________________________________________

 Niels Kristian 12.07.19
Skøn tur

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.798
Danmark

Samsø

Busrejse
3.298
Danmark

Bornholm

Busrejse
2.698
Danmark

Ærø & Langeland

Busrejse