Sæsonåbningsrejse

Vil du være med til at åbne sommersæsonen 2021? - og er du eventyrlysten?

Så er denne traditionsrige sæsonåbningsrejse fyldt med oplevelser lige noget for dig. Vi har sammensat en rejse fyldt med oplevelser og festlig stemning, så vi får startet sæsonen sammen med glade gæster. 
For 10. gang kører vi denne traditionsrige rejse. Tag med og oplev fællesskabet og hyggen.

 

Afgange

Afrejse: 
12/03/2021
Hjemkomst: 
14/03/2021
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.598
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling går turen sydpå. Undervejs får vi kaffe med rundstykke ved bussen. Inden vi ankommer til hotellet sidst på eftermiddagen, har vi fået en let frokost. Om aftenen får vi middag på hotellet.

2. dag: Efter hotellets morgenmad tager vi på en heldagstur med bussen. Vi kører en dejlig tur ud i det blå med både hygge, oplevelser, seværdigheder og naturligvis en afslappende frokostpause. Om aftenen får vi igen aftensmad på htellet, hvorefter der er musik og mulighed for en sving-om.

3. dag. Efter morgenmad på hotellet kører vi mod Danmark. Vi holder pause ved den dansk/tyske grænse, inden vi kører mod vore hjembyer. Forventet hjemkomst først på aftenen.

 

Rejser I nogle stykker sammen, er det vigtigt at I tilmelder jer samlet. 

Hotel

Da denne rejse er en overraskelsesrejse, kan vi ikke røbe hotellets navn, men kan godt afsløre at vi skal bo på et dejligt hotel i spændende omgivelser. Hotellet har restaurant og bar. Alle værelser har eget bad og toilet. 

 

HUSK PAS

Pladsbestilling: Der er som altid gratis pladsbestilling. Rejser I nogle stykker sammen og ønsker I at sidde sammen, er det vigtigt, at I tilmelder samlet eller på cirka samme tidspunkt og oplyser, hvem I rejser sammen med. Pladser fordeles i den rækkefølge, som vi modtager bestillingerne. 

Prisen inkluderer:

  • 2 x overnatning på hotel
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x aftensmad
  • 1 x kaffe m. rundstykke på udturen
  • 1 x let frokost på udturen
  • Små overraskelser undervejs
  • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 600,-

Anmeldelser af Sæsonåbningsrejse

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

8.498
Norge

Rundrejse & Briksdalsgletsjeren

Busrejse
3.798
Tyskland

Dresden

Busrejse
5.998
Italien

Gardasøen - Limone

Busrejse