Sæsonåbningsrejse 2023

Vil du være med til åbne sommersæsonen ? 
- og er du eventyrlysten ?

Så er denne traditionsrige sæsonåbningsrejse lige noget for dig. Vi har sammensat en rejse fyldt med oplevelser, festlig stemning og overraskelser, så vi får startet sommersæsonen sammen med glade gæster.

Hvert år har denne traditionsrige rejse givet både os og vores gæster uforglemmelige rejseoplevelser. Vi oplever og ser nye steder - og ikke mindst er fællesskabet og hyggen helt i højsædet. Her er god mulighed for at møde både nye og gamle rejsevenner.

 

 

Afgange

Afrejse: 
24/03/2023
Hjemkomst: 
26/03/2023
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.698
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling går turen sydpå. Undervejs får vi kaffe med et rundstykke ved bussen. Inden vi ankommer til hotellet har vi fået en let frokost et sted undervejs. Om aftenen får vi middag på hotellet.

2. dag: Efter morgenmad på hotellet tager vi på en heldagstur med bussen. Vi kører en dejlig tur ud i det blå med både hygge, oplevelser og seværdigheder. Hvem ved mon hvad dagen byder på ? Men det er altid en god ide at tage praktisk og lunt tøj på. Om aftenen får vi igen aftensmad på hotellet, hvorefter der er mulighed for en sving-om.

3. dag: Efter morgenmadsbuffet på hotellet kører vi mod Danmark og måske oplever vi noget undervejs. Vi holder pause ved den dansk/tyske grænse inden vi kører mod vore hjembyer. Forventet hjemkomst først på aftenen.

 

Rejser i nogle stykker sammen er det vigtigt I tilmelder jer samlet.

 

Hotel

Da denne rejse er en overraskelsesrejse, kan vi ikke røbe hotellets navn, men kan godt afsløre at vi skal bo på et dejligt hotel. Hotellet har restaurant og bar. Alle værelser har eget bad og toilet. 

 

HUSK PAS

Pladsbestilling: Der er som altid gratis pladsbestilling. Rejser I nogle stykker sammen og ønsker I at sidde sammen, er det vigtigt, at I tilmelder samlet eller på cirka samme tidspunkt og oplyser, hvem I rejser sammen med.

Pladser fordeles i den rækkefølge, som vi modtager bestillingerne. 

Prisen inkluderer:

  • 2 x overnatning
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x aftensmad
  • 1 x kaffe m. rundstykke på udturen
  • 1 x let frokost
  • Små overraskelser undervejs
  • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 800,-

Anmeldelser af Sæsonåbningsrejse

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse