Tyskland - Schwarzwald

Schwarzwald, hvis kontrastrige landskaber hører til de mest kendte og afholdte tyske landskaber, er kendt i hele verden. Her er smukke, afvekslende og maleriske klippepartier. Denne rejse giver os god tid til at nyde hotellet og dets faciliteter, samt naturligvis opleve nogle af Schwarzwalds største seværdigheder. Vi bor tæt på Alsace i Frankrig og kører derfor også en lille tur til Frankrig.

Afgange

Afrejse: 
03/07/2021
Hjemkomst: 
09/07/2021
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
5.498
Bestil

Highlights

 • Fantastiske naturoplevelser i de sydtyske bjerge
 • Tysklands højeste vandfald
 • Heldagstur langs vinruten i Alsace og besøg i Colmar
 • Strasbourg med bydelen Petit France
 • Se Tysklands største kuk-ur
 • Oplev den oprindelig kultur i Schwarzwald på Vogtsbauernhof
 • 4-stjernet luksus hotel med mange faciliteter

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter opsamling kører vi med passende pauser ned gennem Tyskland forbi Hamburg og Hannover, til vi når vort overnatningshotel i Midttyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten.

2. dag: Strasbourg. Efter morgenmad går turen videre ned gennem Tyskland. Vi krydser grænsen til Frankrig og kører til Strasbourg, hvor vi holder en længere pause. Vi går en tur gennem den charmerende gamle bydel med bindværkshuse, Petit France, butikker, cafeer mv. før vi slutter ved den imponerende Domkirke midt på byens torv. Hen på eftermiddagen kører vi mod hotellet i Schwarzwald.

Wolfach - Zell am Hammersbach: Vi starter med at køre til Wolfach, som har et rigtigt flot glasværk. Her vil der bl.a. blive lejlighed til at se en glaspuster arbejde. Her er ligeledes en butik med et stort udvalg af glas. Efter nogen tid her kører vi videre til Zell am Hammersbach. Byen stammer fra middelalderen. Her skal vi bl.a. se byens vartegn, nemlig Storketårnet, fra tårnet har man en storslået udsigt over byen og landskabet. Det vil også være noget tid på egen hånd til at nyde byen. 

Freiburg - Triberg: Vi kører en heldagstur via Haslach og Waldkirch til den smukke og gamle universitetsby Freiburg, også kaldet Schwarzwalds hovedstad. Vi får lejlighed til at besøge byens imponerende domkirke. Vi skal også have tid på egen hånd til at nyde byen. Vi fortsætter turen via den smukke dal, Höllental, videre til Furtwangen, der er kendt for sin fremstilling af kukure. Her findes Tysklands største ur museum. Herfra kører vi til Triberg, hvor vi gør et ophold for at se Tysklands højeste vandfald. Vi slutter af med at beundre verdens største kukur ved Schonachbach. For de som har lyst, er her også en stor butik med et rigt udvalg af kukurer i alle udformninger og størrelser.

Vogtsbauernhof: I landsbyen Gutach ligger Frilandsmuseet Vogtsbauernhof. Her kan man se de typiske gamle Schwarzwald gårde, som stadig ses i landskabet. Vogtsbauernhof er opkaldt efter den ældste gård i Schwarzwald, som er fra 1570. Denne kan bl.a. ses i museet, sammen med andre gamle huse. Bygninger, inventar og redskaber giver et godt indtryk af livet i Schwarzwald. Efter besøget her kører vi en rundtur i de smukke Schwarzwald bjerge, så vi får et indtryk af den imponerende natur.

Alsace - Vinruten - Colmar: Vi kører en heldagstur til Alsace i Frankrig. Vi passerer Rhinen for at besøge det kendte vinområde, Alsace. Vi kører et stykke på den smukke vinrute. Undervejs besøger vi nogle af de mange interessante seværdigheder Alsace byder på. Vi besøger også vinrutens hovedstad, Colmar. Vi går en tur gennem den gamle bydel med de mange gamle bindingsværkshuse, hyggelige torve, smalle gader og kanaler. Hvis vejret tillader det, stopper vi også ved Haut-Koenigsbourg. Derfra har man en fantastisk udsigt over Alsace, de uendelige vinmarker og Vogeser bjergene. Vi passerer igen Thinen før vi kommer tilbage til Hotellet i Schwarzwald.

6. dag: Heidelberg. Vi starter lige efter morgenmaden. Vi kører til Heidelberg, hvor vi holder en pause for at se den gamle bydel. Derefter fortsætter vi til overnatningshotellet i Midttyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten til hotellet.

7. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden fortsætter vi det sidste stykke til Danmark, forventet hjemkomst først på aftenen.

Hotel Badischer Hof****

Hyggeligt 4-stjernet hotel med restaurant og god betjening, som er med til at gøre opholdet rart og behageligt. Hotellet har elevator, keglebane, swimming pool, sauna, fitness rum, restaurant, bar mv. Alle værelser har eget bad og toilet samt tv.

Hotel Badischer Hof****
Dörfle 20
77781 Biberach-Prinzbach
Tlf.: +49 7835 63 60
www.badischer-hof.de

 

 

Indendørs swimming pool på hotellet

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Fakta om Schwarzwald

Schwarzwald er et smukt og grønt område i det sydvestlige Tyskland. Området er domineret af bjerge og skove, og de tætte skove har givet navnet Schwarzwald. Området er desuden kendt for fremstilling af kuk-ure og den smagsfulde Schwarzwald skinke. Der dyrkes også meget vin på de stejle bjergskråninger. 

 

Prisen inkluderer:

 • 6 x overnatning
 • 6 x morgenmad
 • 6 x aftensmad
 • Velkomst drink
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse: 450,-

Anmeldelser af Schwarzwald

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.498
Tyskland

Rüdesheim

Busrejse
4.098
Tyskland

Steigerwald & Franken

Busrejse
5.998
Frankrig

Alsace

Busrejse