Alsace - Frankrig

Tag med på busrejse til en af Frankrigs smukkeste regioner, Alsace i det østlige Frankrig, hvor et overflødighedshorn af vinmarker, bjerge, historiske borge og idylliske byer præger billedet. Vi udforsker området og flere af byerne langs den berømte vinrute i Alsace. Vi nyder naturen og de charmerende byer og smager naturligvis også på den lokale vin og det alsaciske køkken.  

 

 

Highlights

 • Oplevelser langs den smukke vinrute
 • Besøg og sejltur i Strasbourg
 • Oplev smukke Colmar
 • Besøg i Obernai
 • Smag den lokale vin og mad
 • Folkloreaften med mad, musik og dans
 • Maleriske byer

 

Afgange

Afrejse: 
24/08/2024
Hjemkomst: 
30/08/2024
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
5.998
Forespørg

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Midttyskland, hvor aftensmaden venter os.

2. dag: Alsace. I dag krydser vi grænsen til Frankrig og bevæger os ind i Alsace. Vi stopper i en af de smukke byer i området inden vi kører til hotellet, hvor vi får tildelt værelser og efterfølgende aftensmad på hotellet.

Colmar: Colmar er en af de byer, man skal besøge, når man rejser i Alsace. Vi ser den flotte by fra bussen og til fods. En flot og hyggelig by med et væld af smukke bygningsværker, forretninger, katedralen og kanalkvarteret La Petite Venice - ”Lille Venedig”, en attraktion i sig selv. Rejselederen viser rundt i bymidten, hvorefter der er tid på egen hånd til at udforske byen, eller måske besøge det berømte museum Unterlinden, der bliver kaldt Colmars Louvre.

Vinsmagning: I løbet af rejsen vil der blive arrangeret et besøg hos en lokal vinbonde, som naturligvis også inkluderer en vinsmagning.

Vinruten: Udflugt langs en del af den berømte og smukke vinrute. Vi besøger en række skønne byer bl.a. Kaysersberg og Ribeauville. Vinmarker, vingårde, smukke bjerge og betagende landsbyer pryder billedet. Vi tager os tid til at mærke stemningen i de romantiske byer og nyde udsigten langs den flotte strækning.

Obernai: Vi besøger den charmerende by Obernai, som er på listen ”de 100 smukkeste omveje i Frankrig”, som gives til autentiske og smukke byer, der er en omvej værd. Vi bruger lidt tid i byen og nyder stemningen i den gamle bydel med de farverige gamle huse. Vi gør et kort stop ved klosteret Mont Saint Odile, hvorfra man har en betagende udsigt.

Strasbourg: Heldagstur til Strasbourg, som er hovedstaden i Alsaceprovinsen. Strasbourg er en historisk og smuk storby med den maleriske gamle bydel ”Petite France”, hvor bindingsværkshuse, kanaler og hyggelige miljøer præger billedet, den betagende domkirke Notre Dame og naturligvis den nye bydel med EU Parlamentet. Vi tager en byrundtur med bussen og til fods samt nyder en sejltur på kanalerne (inkluderet).

Folklore-aften: Vi deltager i en festlig folkloreaften med dans, musik og mad på en lokal restaurant.  

6. dag: Heidelberg. Efter morgenmaden tager vi afsked med Alsace og Frankrig og kører nordpå mod Heidelberg, hvor vi holder en lille pause. Heidelberg er en flot, interessant og historisk by, som især er kendt for Alte Brücke – den gamle bro over floden Neckar, hvorfra man har en flot udsigt mod slottet. Vi går en tur i den gamle bydel, hvor der er mange flotte bygninger og et væld af cafeer og restauranter. Efter nogle timer i Heidelberg kører vi videre mod vores overnatningshotel i Midttyskland. Aftensmad på hotellet.

7. dag: Hjemrejse. I dag forsætter vi turen nordpå. Vi forventer at være hjemme hen på aftenen.

IBIS Styles Strasbourg Nord

Moderne hotel i udkanten af Strasbourg med egen bar og restaurant. Alle værelser har eget bad og toilet samt aircondition. Gratis WiFi.

IBIS Styles Strasbourg Nord
6 Av. Pierre Mendès-France
67300 Schiltigheim, Frankrig
Tlf. +33 3 88 81 24 44

https://all.accor.com/hotel/

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatninger på hotel i Tyskland
 • 4 x overnatning på hotel i Alsace
 • 6 x morgenmad
 • 3 x aftensmad på hotel
 • 1 x aftensmad - alsacisk Sauerkrautplatte
 • 1 x aftensmad – alsaciske Flammkuchen
 • 1 x Folkloreaften med musik og mad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse: 1.300,-

Anmeldelser af Alsace

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

10.398
Frankrig

Normandiet & Jersey

Busrejse
5.998
Tyskland

Mosel

Busrejse
5.298
Tyskland

Rüdesheim

Busrejse