Juletur til Stralsund, Tyskland

Hyggelig julerejse til den historiske og smukke by Stralsund i det nordøstlige Tyskland. Oplev også det imponerende julemarked i Rostock. God tid til at nyde julemarkederne og julestemningen i smukke Stralsund, hvor vi bor. Dagstur til Rügen, hvor vi kører en tur rundt på øen, som byder på både fascinerende natur og fine byer. Julehygge og nye oplevelser i fællesskab.

 

Highlights

  • Hotel i centrum af Stralsund
  • Se julemarkedet i Rostock
  • Flotte julemarkeder i Stralsund
  • Rundtur på øen Rügen

 

Afgange

Afrejse: 
01/12/2024
Hjemkomst: 
04/12/2024
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.898
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse – Rostock. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til Rostock, hvor vi skal opleve det flotte julemarked. Vi ankommer til Rostock sidst på eftermiddagen og vil tilbringe ca. 3 timer i byen, som rummer Nordtysklands største julemarked. Nyd den flotte by og julemarkedet samt aftensmad på egen hånd. Herefter kører vi til Stralsund, hvor vi bliver indkvarteret på hotellet.

2. dag: Stralsund. Efter morgenmad på hotellet går vi en rundtur i centrum af Stralsund. Byen var oprindelig en ø og af samme grund en vigtig fæstningsby. I dag er byen landfast i to ender, men er stadig omgivet af vand på alle sider. Vi går en tur i den gamle bydel med de mange gamle huse, hvoraf mange er malet i pastelfarver. Byens centrum er særdeles velbevaret, og den blev af samme grund optaget på Unescos verdensarvsliste i 2002. Vi ser, hvor de forskellige julemarkeder finder sted. Herefter er dagen til fri disposition. Det anbefales naturligvis at se julemarkederne i aftenbelysningen. Aftensmad på brasserie ved hotellet.

3. dag: Rügen. I dag tilbydes en rundtur på øen Rügen, som ligger i Østersøen ud for Stralsund. Vi besøger bl.a. Putbus ”den hvide by” og en af de smukke kystbyer. Vi kører også forbi Prora – det historiske og imponerende feriehotel fra DDR-Tiden. Opført i perioden fra 1936-1939 men blev aldrig taget i brug efter formålet. Det 4 km lange kompleks blev senere benyttet af den sovjetiske hær og DDR’s hær. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Stralsund, så man igen kan nyde julestemningen i byen. Aftensmad på brasserie ved hotellet.

4. dag: Hjemrejse. I dag pakker vi bussen efter morgenmaden og begynder hjemrejsen til Danmark. Stop ved den tysk/danske grænse for indkøb. Vi er hjemme sidst på aftenen.

 

Maakt – Hotel & Apartments ****

Flot hotel beliggende I centrum af Stralsund ved torvet Neuer Markt. Hotellet har morgenmadsrestaurant. Alle værelser har eget bad og toilet. Gratis WiFi.

Maakt – Hotel & Apartments ****
Tribseer Str. 22
18439 Stralsund
Tlf. +49 3831 2833 200

https://www.maakt.de/de

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

  • 3 x overnatning
  • 3 x morgenmad
  • 2 x aftensmad
  • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 1.080,-

Anmeldelser af Stralsund - Juletur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.798
Tyskland

Dresden - Juletur

Busrejse
3.698
Tyskland

Harzen - Juletur

Busrejse
2.398
Tyskland

Wismar & Rostock - Juletur

Busrejse