Sydengland & Wales → Rundrejse

En fantastisk rundrejse hvor vi oplever både Sydengland og Wales. Oplev det frodige og grønne Sydengland, som englænderne selv ynder at kalde "Det smukke Syd". På denne rundrejse vil der være rig mulighed for at opleve fantastiske middelalder byer med den traditionelle engelske stemning og smukke landskaber i dette charmerende hjørne af England - hvor man også kan opleve et dejligt og varmt klima. Der bliver også mulighed for at opleve det eventyrlige Wales med de mange sjove skilte.

 

Afgange

Afrejse: 
13/06/2020
Hjemkomst: 
21/06/2020
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
8.798
Forespørg

Highlights

 • Besøg Hasting Castle
 • Winchester og ridderne af det runde bord
 • Wales med de sjove vejskilte
 • Romerske bade i byen Bath
 • Den imponerende Katedral i Canterbury
 • Bo centralt i Bristol

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser, til vi når overnatningshotel i Tyskland. Vi får aftensmad på hotellet ved ankomsten.

2. dag: Den engelske kanal. Morgenmaden nydes på hotellet, inden vi kører videre til vores første mål Calais i Frankrig. Her krydser vi den engelske kanal med færgen til Dover. Fra Dover kører vi videre til hotellet ved Canterbury, hvor vi skal tilbringe de næste 2 nætter. Hotellet er beliggende lidt udenfor Canterbury, så denne aften kan man evt. nyde på hotellet med en forfriskning i baren. Vi får aftensmad på hotellet.

3. dag: Canterbury. Vi ser nærmere på Canterbury, som hvert år tiltrækker tusindvis af turister blandt andet pga. den imponerende Katedral, som er en af Englands ældste katedraler. Vi tager en rundtur i byen og ser noget af det smukke middelalderarkitektur, som byen byder på. Resten af dagen nyder vi på egen hånd i den hyggelige engelske by, inden vi kører tilbage til hotellet og får aftensmad.

4. dag: Rye - Hastings. Bussen pakkes, og vi kører ned langs den smukke engelske sydkyst. Vi vil på turen bl.a. besøge den charmerende by Rye, hvor vi går en tur i den gamle bydel med stejle og toppede gader, der er omgivet af charmerende huse fra middelalderen. Vi skal også besøge Hastings, som er berømt for slaget ved Hastings i år 1066. Vi vil se ruinerne af Englands ældste normaner borg, Hastings Castle. Vi slutter dagen i Bristol, hvor vi skal bo på et centralt beliggende hotel de næste to nætter. Vi får aftensmad på hotellet, og derefter kan man evt. gå en tur i byen. 

5. dag: Cardiff - Wales. Vi bruger dagen i Wales og besøger byen Cardiff, som er hovedstad og den største by i Wales. Vi kører over Floden Severn via den imponerende stålbro Bridge of Severn til Wales og straks springer det walisiske i øjnene med næste ulæselige vejskilte og den næste uforståelige walisiske dialekt. I Cardiff får vi en lille rundtur og skal blandt andet se Den middelalderlige Borg i centrum og den moderniserede havn. Vi vender tilbage til hotellet i Bristol i god tid inden aftensmaden.

6. dag: Bath. Vi fortsætter vores rundrejse til den gamle engelske by Bath. Her får vi blandt andet tid til at se de gamle romerske bade og de elegante historiske bygninger. Der vil også være tid til at gå en tur i de små butiksgader, hvor man kan finde mange sjove og spændende ting eller måske sætte sig på en af de utallige cafeer eller pubber, hvor man kan nyde en pint øl eller en kop te, mens man bliver underholdt af gademusikere, gøgler osv. Når vi har nydt det meste af dagen i Bath tager vi videre til næste hotel i nærheden af Southampton. Ved ankomsten får vi aftensmad.

7. dag: Winchester. Efter morgenmaden kører vi til den spændende middelalderby Winchester, som i gamle dage var hovedstad i England. Vi skal på en rundtur, og vi vil bl.a. besøge domkirken i Winchester, som er en af Englands største kirker. Her er Knud den Store begravet. Vi skal også se Englands ældste fattighus, hvor Kong Arthur og ridderne af det runde bord holdt hof. Winchester er en betagende og historisk by, og vi vil bruge dagen her, hvor der også bliver tid på egen hånd, inden vi skal tilbage til hotellet ved Southampton.

8. dag: Hjemrejse. Efter endnu et engelsk morgenmåltid forlader vi hotellet og mæt af mange store oplevelser fortsætter vi turen til Dover og krydser igen kanalen til Calais i Frankrig. Herfra kører vi til overnatningshotellet i Tyskland.

9. dag: Hjemkomst. Vi kører det sidste stykke til Danmark. Vi holder pause ved den tysk/danske grænse. Vi er hjemme hen på aftenen.

 

Hoteller:

 

Holiday Inn Express Canterbury***
Upper Harbledown, Canterbury CT2 9HX
Tlf.: +44 1227 865000

Holiday Inn Bristol City Centre***
Bond Street, BS1 3LE
Tlf.: +44 117 924 5000

Holiday Inn Southampton - Eastleigh M3 Jct13***
Leigh Road, Eastleigh SO50 9PG
Tlf.: +44 23 8062 6000

 

Alle værelser er med eget bad og toilet.

Der tages forbehold for evt. ændringer af hotellerne.

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 2 x overnatning ved Canterbury
 • 2 x overnatning i Bristol
 • 2 x overnatning ved Southampton
 • 2 x færgeoverfart Calais - Dover t/r
 • 8 x morgenmad
 • 8 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse:
Juni: 2.400,-
September 2.100,-

Anmeldelser af Sydengland & Wales

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

8.198
Frankrig

Normandiet & Jersey

Busrejse
5.998
Frankrig

Alsace

Busrejse
6.598
Holland

Holland & Belgien - Flodkrydstogt

Bus & båd