Danmark - Sydfyn

Sydfyn er af mange udnævnt til Fyns smukkeste område - med Faaborg som porten til det Sydfynske øhav. Vi skal bo i den historiske by Faaborg med de smalle brostensbelagte gader og velbevarede købmandsgård og byens vartegn, klokketårnet. Byen er en af Danmarks ældste købstæder. Rejsen byder også på udflugter i øhavet ved Sydfyn med sejltur til Skarø og en sejltur med det gamle veteranskib MS Helge ud fra Svendborg.

 

Afgange

Afrejse: 
16/06/2021
Hjemkomst: 
18/06/2021
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.898
Forespørg
Afrejse: 
26/07/2021
Hjemkomst: 
28/07/2021
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.898
Bestil
Afrejse: 
30/08/2021
Hjemkomst: 
01/09/2021
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.898
Bestil
Afrejse: 
23/09/2021
Hjemkomst: 
25/09/2021
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.898
Bestil

Highlights

 • Skønt beliggende hotel med lækre faciliteter
 • Sejltur til Skarø
 • Besøg på Skarø Is
 • Frokost på cafe Sommersild
 • Se den smukke Kongsdal Have
 • Sejltur med MS Helge

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse - Kongsdal: Efter endt opsamling går turen ned gennem Jylland, hvor vi holder en kaffepause, og derefter videre til Fyn, hvor vi kører op mod Søndersø. Her kommer vi til Kongsdal Åben Have (entre inkl). Her får vi en fantastisk oplevelse i den 20.000 m2 store have. Her er smukke blomster, eksotiske planter og flotte træer. Midt i haven ligger den 500 m2 store sø med springvand og vandfald. Her er også en masser hyggelige steder med borde og bænke. Vi har mulighed for at spise frokost her. Efter besøget her fortsætter vi ned gennem det smukke fynske landskab til Faaborg. Her bliver vi indkvarteret på det dejlige Hotel Faaborg Fjord, som ligger lige ud til det sydfynske øhav. Aftensmad på hotellet.
 

2. dag: Skarø - Faaborg: Efter morgenmaden kører vi til Svendborg, hvor vi skal med færgen til Skarø, sejltid ca. 35 min. Skarø er en lille ø på 2 km2 og 30 indbyggere. På øen får vi en let frokost på Café Sommersild (inkl.) Vi kan gå lidt rundt på øen efter frokost evt. besøge den kendte isbutik Skarø Is, før vi sejler tilbage til Svendborg, Derefter går turen til Faaborg, hvor vi nu har tid at nyde byen og evt. besøge nogle af de seværdigheder byen byder på eller måske slappe af i de smukke omgivelser ved hotellet. Aftensmad på hotellet.  

 

3. dag: Sejltur - Hjemrejse: Efter morgenmaden kører vi til Svendborg Havn, hvorfra vi sejler med MS Helge. MS Helge er et gammelt charmerende passagerskib, som i maj 2012 blev udpeget til et bevaringsværdigt skib af Skibsbevaringsfonden. Vi sejler en flot tur langs Sydfyns kyst forbi Vindebyøre, Christiansminde, Troense, Grasten og slutter ved Valdemar Slot. Her gør vi et lille ophold evt. købe lidt frokost, før turen går tilbage til Fyn med bussen, og vi vender næsen hjemover via Lillebæltsbroen.

 

Hotel Faaborg Fjord****

Et 4-stjernet spa og wellness hotel med en fantastisk beliggenhed lige ud til privat strand med badebro, der indbyder til en dukker i det friske vand. Her er masser af muligheder for gåture og nyde naturen. Der er ikke langt til Faaborg by, den smukke gamle købstad. Der er mulighed for at nyde wellness afdelingen på hotellet med bl.a spa og sauna. Hotellet har en god restaurant og meget hyggelig loungebar. Alle værelser har bad/wc, TV og gratis WiFi

Hotel Faaborg Fjord****
Svendborgvej 175
5600 Faaborg
Tlf: 62 61 10 10

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning  
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftensmad
 • Entre til Kongsgård åben have
 • Sejltur til Skarø
 • Frokost på Café Sommersild
 • Sejltur med MS Helge
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 500,-

Anmeldelser af Sydfyn

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

2.698
Danmark

Ærø & Langeland

Busrejse
3.498
Danmark

Nordsjælland

Busrejse
3.498
Danmark

Sydhavsøerne - Falster

Busrejse