Italien - Toscana

Toscana er en af Italiens mest populære feriedestinationer, og det er ikke tilfældigt for Toscana er virkelig betagende og fyldt med skatte. Her oplever man alt fra charmerende middelalderbyer, kirker, smuk natur med bjerge, frodige landskaber, vinmarker og kunst, som ikke er at sammenligne med meget andet. Denne rejse giver mulighed for at se og opleve det klassiske Toscana med de største og mest kendte seværdigheder.

Vi bor i den hyggelige by Montecatini Terme, som er Italiens mest berømte kurby med varme kilder, smukke parker og fristende butikker. Byen ligger lige midt i Toscanas hjerte.

 

Afgange

Afrejse: 
28/04/2018
Hjemkomst: 
06/05/2018
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
5.598
Udsolgt
Afrejse: 
28/07/2018
Hjemkomst: 
05/08/2018
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
5.898
Forespørg
Afrejse: 
20/10/2018
Hjemkomst: 
28/10/2018
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
5.698
Bestil

Highlights

 • Miraklernes Plads i Pisa med Det Skæve Tårn
 • Eventyrlige Firenze med de mange kunstskatte
 • Vinmarker, vinsmagning og olivenlunde
 • Besøg middelalderbyen Siena med forbilledet for Københavns Rådhus
 • Middelalderbyen San Gimignano med de mange tårne
 • Toscansk mad og vin

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland. Ved ankomsten til hotellet bliver vi indkvarteret og får aftensmad.

2. dag: Denne dag fortsætter vi vores rejse gennem det smukke Østrig til vi når målet i Toscana. Hotellet står klar til at modtage os med velkomstdrink og aftensmad. Vi ankommer til Toscana hen på aftenen.

Montecatini Terme - Alto: Vi ser nærmere på Montecatini Terme, og da vi bor midt i centrum, vil vi lære byen at kende til fods. Vi tager med bjergbanen til Alto, hvorfra man kan nyde en fantastisk udsigt over det toscanske landskab og Montecatini Terme.

Firenze: Et af turens hovedpunkter er den berømte by Firenze. Byen er Toscanas hovedstad og ligger smukt ved Arnofloden. Vi går en tur i byen og passerer bl.a. forbi den imponerende Domkirke, Ponte Vecchio og Uffizi galleriet. Firenze indeholder mange store kunstværker, og eftermiddagen vil være på egen hånd - f.eks. til at opsøge de steder, som byrundturen gav inspiration til. Vi tager toget til Firenze (Pris for togbillet ca. 12 euro)

Siena: Vi kører en heldagstur til den fantastiske middelalderby Siena. Til fods ser vi bl.a. den stribede marmorkatedral, Piazza del Campo og oplever de små bilfrie gader og stemningen fra middelalderen. Hjemvejen lægges forbi fæstningsbyen San Gimignano - en af Italiens bedst bevarede middelalderbyer. Byen er også kendt som ”byen med de mange tårne”.

Pisa: I dag skal vi en tur til Pisa. Vi besøger Miraklernes Mark, hvor Pisas seværdigheder ligger på rad og række. Vi oplever hvor skævt Det Skæve Tårn i Pisa i virkeligheden er. Der er også mulighed for at se den fantastiske domkirke af marmor og dåbskapellet. Vi kører tilbage til hotellet i god tid, så vi kan nyde aftenen i Montecatini Terme.

Vintur: Toscana er blandt andet kendt for sine mange vine. Vi tager på en udflugt til en toscansk vinbonde, hvor vi smager på vine og får dertil lidt italiensk brød og pålæg (Pris ca. 17 euro).

8. dag: Hjemrejse. Efter morgenmad tager vi afsked med Toscana og Montecatini Terme. Vi kører til overnatningshotellet i Sydtyskland, hvor vi får aftensmad ved ankomsten.

9. dag: Vi kører den sidste strækning mod Danmark. Forventet hjemkomst sidst på aftenen.

Rejse:
Toscana
"Fantastisk inspirerende tur med vel tilrettelagt ture hvor man får set de fleste seværdigheder i Toscana - jeg er helt "høj" endnu!!"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."


Hotel Biondi****

Vi bor på det hyggelige 4-stjernet Hotel Biondi midt i Montecatini Terme, ved siden af de termale kurbade. Hotellet har en dejlig have med overdækket swimming pool og solterrasse. Swimming poolen er lukket efter 15. oktober. Alle værelser har eget toilet og bad.     

Hotel Biondi
Vialle IV, Novembre 83
Montecatini Terme
Tel.: 0039 057271341
www.montecatinihotelbiondi.it

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Fakta om Toscana:

  Toscana er en region i den nordvestlige del af Italien. Der bor cirka 3,8 millioner i regionen. Italien er inddelt i i alt 20 regioner. Se kortet nedenfor. Toscana benævnes ofte for Italiens skønneste region. Denne del af Italien byder på både enestående kultur og kunst, en spændende historie, smukke gamle byer samt en spændende natur med både bjerge og dejlige sandstrande. 
   
  Elektricitet - Italienske stikkontakter er designet til tynde ben. Hanstik med tynde ben kan bruges, men er det tykke ben til danske stikkontakter, skal man bruge en adapter. En adapter er også nødvendig, hvis man har stik med 3 ben (jordben), som ikke er ualmindeligt til f.eks. computere. Opladere til f.eks. mobiltelefoner har som regel tynde ben, der kan bruges uden problemer.
   
  Erhverv/Industri - Landbrug er det største erhverv i området. Her dyrkes grønsager, ris, tobak, solsikker, oliven, korn, kartofler og naturligvis vindruer. Italiens mest kendte rødvin Chianti, som har sit navn fra en traditionel region i Toscana, fremstilles i Toscana.

   

  Prisen inkluderer:

  • 2 x overnatning i Tyskland
  • 6 x overnatning i Toscana
  • 8 x morgenbuffet
  • 8 x aftensmad
  • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer og togbillet
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

  Tillæg for eneværelse: 900,-

  Anmeldelser af Toscana

  Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

  Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

  Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

  Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

  Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

  __________________________________________________

   Anders 09.05.18
  Fin tur med mange gode oplevelser

  __________________________________________________

   Connie 08.05.18
  Fantastisk inspirerende tur med veltilrettelagt ture hvor man får set de fleste seværdigheder i Toscana - jeg er helt "høj" endnu!!

  __________________________________________________

   Ingelise 07.05.18
  Altid hjælpsom, hvis der er noget man er i tvivl om

  __________________________________________________
   
   Jytte & Karsten 01.11.17

  En rejse til Toscana med Hanstholm Rejser er et must, som man bør vinge af inden man dør.

  __________________________________________________

   Jytte & Erik 31.10.17
  Bus, chauffør og rejseleder helt i top, så en rejse med Hanstholm bliver aldrig et flop...

  __________________________________________________
   
   Johnny 07.08.17

  Rejsen til Toscana er en rigtig fin øjenåbner til det skønne Toscana og kan varmt anbefales til alle unge som gammel. P.S. har været med på turen 2 gange nu og vil ikke sige at det er sidste gang. 

  __________________________________________________

   Merete 07.08.17
  En tur med mange fine oplevelser - tilbageblik i historien. Interessant. Fint med de lokale guider, der kunne deres ting, som blev gengivet meget levende. 

  __________________________________________________

   

   

  Fortæl om din rejseoplevelse


  Relaterede rejser

  5.898
  Italien

  Toscana - Vin, Oliven & Trøfler

  Busrejse
  9.498
  Italien

  Italien Rundt

  Busrejse
  7.698
  Frankrig

  Sancerre

  Busrejse