Østrig - Westendorf, Tyrol

Westendorf ligger på et solrigt plateau midt i Brixen-dalen i Tyrol. Byen ligger i dalen omgivet af de omkringliggende bjerge med toppe på op til 2400 m, hvilket giver en super udsigt til f.eks. Kitzbühler Alpen.  Byens meget hyggelige centrum indbyder til rigtig tyrolerstemning. Vi bor på det dejlige 4-stjernede hotel midt i byen, ved foden af Wilder Kaiser. Fra hotellets terasse har man udsigt til bjergene på begge sider. Området indbyder til mange gode udflugter, så uanset om man er til afslapning eller oplevelse, er dette stedet.

 

Highlights

 • Sommerferie i Østrig
 • Ægte tyrolerstemning i den smukke by Kufstein
 • Sejltur på Achensee
 • 360 graders panoramaudsigt fra 1500 meters højde
 • Glaskunst i Rattenberg
 • Markedsstemning i Westendorf
 • Besøg i Tyrols hovedstad, Innsbruck
 • Swarowski`s spændende krystalverden

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling, holder vi en kaffepause og fortsætter derefter til den dansk/tyske grænse, hvor der bliver mulighed for en kort pause. Herfra kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Midttyskland. Her får vi tildelt værelser og derefter aftensmad.

2. dag: Videre til Østrig. Efter morgenmaden fortsætter vi gennem det smukke sydtyske landskab og holder selvfølgelig passende pauser undervejs. Vi ankommer til hotellet i Westendorf sidst på eftermiddagen. Her bliver vi indkvarteret og får en velkomstdrinks, før der serveres aftensmad. 

Kufstein - Rattenberg: Vi besøger den smukke og romantiske by Kufstein med et indbyggerantal på ca. 16.500. Byen ligger i det vestlige Østrig i delstaten Tyrol og lige ned til floden Inn, tæt på grænsen til Tyskland. Det er muligt at besøge Kufstein fæstningen, som ligger smukt over floden Inn med en fantastisk udsigt (entré ca. 12 €) Efter besøget i Kufstein kører vi til den gamle glasmagerby Rattenberg. Rattenberg har igennem mere end 500 år levet af glasmageri. Her vil der blive mulighed for at beundre de dygtige glasslibere og evt. gøre et godt køb.

Westendorf: Vi skal selvfølgelig se nærmere på den hyggelige by, som vi bor i. Torsdag er der marked i byen, hvor man vil kunne se – og selvfølgelig købe - forskellige lokale specialiteter og lytte til ægte Tyrolermusik. Der er mulighed for at gå til kabinebanen Alpenrosen, hvor man fra toppen kan nyde den flotte udsigt over området. Dagen giver også mulighed for at nyde de dejlige omgivelser ved hotellet, haven og svømmebadet eller wellness.

Achensee: Achensee hører til en af de smukkeste søer i det østrigske Alpeområde. Søen er omgivet af høje bjerge og ligger mellem Karwendel- bjergene i vest og Rofanbjergene i øst. Søen er hele 9 km lang, 1 km bred og når på det dybeste sted ned på 137 m. Langs søen løber en flot panoramavej med fri udsigt over søen. Der vil blive ophold ved søen, ligesom der vil blive mulighed for en smuk sejltur på søen.  Aftensmad på hotellet.

Innsbruck - Swarovski: Vi tager på en heldagsudflugt til Swarovski og Innsbruck. Vi starter dagen med at besøge den smukke krystalverden,”Swarovski” (entré ca. 22 €) Her er der magiske huler, sale og fantastiske krystaller. Efter en rundtur i krystalverdenen bliver der tid til at se sig omkring i butikken, som rummer alt det, man drømmer om i krystal. Derefter kører vi til Innbruck. I en gryde af høje bjerge, der også i sommerhalvåret er snedækkede, ligger hovedstaden for det østrigske forbundsland Tyrol. Vi går en lille byrundtur, før der bliver tid på egen hånd til at se nogle af alle de mange seværdigheder og butikker, som byen byder på. Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet.

St. Johann - St. Jacobskreuz: En skøn bustur rundt i området. Vi holder bl.a. en pause ved Jacobskreuz, hvor der er mulighed for at tage svævebanen, som er en stolelift, op til det fantastiske udsigtspunkt Sankt Jacobskreuz. En bygning bygget som et kors, hvorfra man kan beskue alle 4 verdenshjørner. Her er der i ca. 1450 meters højde en fantastisk udsigt til de store bjerge i Salzkammergut (svævebane ca. 18 €). Turen fortsætter til den hyggelige by St. Johann i Tyrol. Vi går en lille byrundtur, før vi har tid på egen hånd til at nyde byen og bl.a. besøge den smukke kirke.

8. dag: Hjemrejse. Efter hotellets righoldige morgenbuffet, må vi forlade Østrig for denne gang. Vi kører mod Tyskland og videre til overnatningshotellet, hvor vi får aftensmad efter ankomst og indkvartering.

9. dag: Hjemkomst. Efter morgenmaden kører vi nordpå til den dansk/tyske grænse, hvor vi holder en pause for evt. indkøb før vi kommer til vore hjembyer.
 

 

Rejse: Westendorf, Østrig


"Synes ikke at noget kunne være bedre. Søde buschauffør, guide. Søde medrejsende. Det gik bare alt for hurtigt"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."Hotel Jakobwirt ****

4-stjernet familievenligt hotel i charmerende stil beliggende midt I den hyggelige by Westendorf omgivet af de smukkeste bjergkulisser. Her er en fortrinlig restaurant med særdeles god forplejning og en dejlig udendørs terrasse. Her er også en lækker indendørs swimmingpool og adgang til sauna og infrarød kabine. Der er også mulighed for at bestille wellness, bl.a. massage. Alle værelser har eget bad og toilet og TV.

Hotel Jakobwirt ****
Peter-Neuschmid-str.1
6363 Westendorf
Tlf.: +43 53346245

https://www.jakobwirt.at/

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Østrig:

Valutaen er euro 

Elektricitet - strøm (230V) er det samme som i Danmark, og de fleste stikkontakter er som i Danmark.

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatninger i Tyskland
 • 6 x overnatninger i Tyrol
 • 8 x morgenbuffet
 • 2 x aftensmad i Tyskland
 • 6 x valgmenu i Østrig inkl. salatbuffet og dessert
 • 1 x velkomstdrinks
 • Aften med musik i byen
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 600,-

Anmeldelser af Westendorf

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Susanne 29.07.22
Synes ikke at noget kunne være bedre. Søde buschauffør/guide. Søde medrejsende. Det gik bare alt for hurtig.

__________________________________________________

 Knud 28.07.22

Jeg havde en god oplevelse med jer som rejseselskab, ud fra det kan jeg varmt anbefale jer til andre.

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

8.698
Østrig

Abtenau

Busrejse
6.598
Østrig

St. Johann - Pongau

Busrejse
7.498
Østrig

Imst

Busrejse