Tyskland - Wismar & Rostock

Julemarked i Tyskland er en stor oplevelse og overgår, hvad man ser andre steder. Traditionen for de tyske julemarkeder går helt tilbage til middelalderen. Allerede i det 13. århundrede blev der i Tyskland afholdt markeder i juletiden. På det tidspunkt brugte man disse markeder til at købe kød og andre forråd til vinteren. Fra det 17. århundrede begyndte markederne mere og mere at ligne de julemarkeder vi kender nu til dags. Nogle af de hyggelige og imponerende markeder findes netop i Wismar og Rostock.

Afgange

Afrejse: 
11/12/2022
Hjemkomst: 
13/12/2022
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.098
Bestil
Afrejse: 
18/12/2022
Hjemkomst: 
20/12/2022
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.098
Bestil

Highlights

 • Hotel i yderkanten af Wismar
 • Hyggeligt og imponerende julemarked i Wismar
 • Nordtysklands største julemarked i Rostock
 • Julepyntede gader og butikker
 • Stop ved grænsen for  juleindkøb

 

PROGRAM:

1. dag: Wismar. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til vi når Wismar om eftermiddagen. Straks efter ankomsten kører vi til centrum, hvor der bliver tid til at gå ind til den historiske markedsplads i byen. Pladsen er omdannet til et smukt og stemningsfuldt juleparadis omkranset af Rådhuset, statuer og de gamle gavlhuse. Wismar med sine 50.000 indbyggere ligger smukt ved den tyske østersøkyst. Byen er på listen over Verdens Kulturarv, og har været det siden 2002. Derefter bliver vi indkvarteret på hotellet og får aftensmad i  hotellets hyggelige restaurant. 

2. dag: Rostock. Efter en dejlig morgenbuffet kører vi en tur til Rostock, hvor vi skal opleve Nordtysklands største julemarked. Det finder sted i Rostocks historiske centrum mellem Neuer Markt og Kröpeliner Tor. Desuden er der et historisk julemarked ved Kloster Zum Heiligen Kreuz. Ud over de mange boder, hvor man kan købe håndlavede gaveartikler, juleknas og julestads, er der på Rostock julemarked også karusseller, pariserhjul og livemusik. Her er fest og stemning og en masse lækkerier til ganen, glühwein, brændte mandler, pandekager og andet mundgodt. Efter en god dag i Rostock kører vi tilbage til Wismar. Her er der igen aftensmad på hotellet.

3. dag: Hjemrejse. Vi spiser morgenmad på hotellet, pakker bussen og kører hjemover hen på formiddagen.  Vi holder en pause ved grænsen for indkøb før vi fortsætter nordpå.

Wyndham Garden Wismar ****

Hyggeligt 4-stjernet hotel med en dejlig restaurant og hyggelig bar med rigt udvalg. Hotellet ligger i meget idylliske og rolige omgivelser, hvor der er gode muligheder for afslapning og hygge efter dagens oplevelser. Indendørs pool og sauna. Alle værelser har eget bad og toilet. 

Wyndham Garden Wismar
Bellevue 15
23968 Wismar
Tlf.: +49 3841 6600

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 250,-

Anmeldelser af Wismar & Rostock - Juletur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Anette 14.12.17
Hyggede os og nød at være i trygge hænder

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.298
Tyskland

Lübeck - Juletur

Busrejse
2.298
Tyskland

Hannover - Juletur

Busrejse
3.198
Tyskland

Dresden - Juletur

Busrejse