Tyskland - Lübeck

En hyggelige juletur til et af de mest traditionsrige julemarkeder i Tyskland. Lübeck danner de helt perfekte rammer om et julemarked med de gamle bygninger og mange boder. Der vil naturligvis også være mulighed for at handle ved den dansk/tysk grænse. 

Afgange

Afrejse: 
25/11/2021
Hjemkomst: 
26/11/2021
Hotel: 
Holiday Inn
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
1.398
Bestil
Afrejse: 
06/12/2021
Hjemkomst: 
07/12/2021
Hotel: 
Radisson
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
1.498
Bestil

Highlights

 • Hyggeligt og flot julemarked
 • Hotel tæt ved gågaden
 • Se den store Niederegger butik med fin marcipan
 • Hyggelig juleboder
 • Julepyntede gader og butikker
 • Stop ved grænsen for juleindkøb

 

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling går turen ned gennem Jylland over den dansk/tyske grænse videre til Lübeck. Vi ankommer til hotellet først på eftermiddagen, hvorefter vi bliver indkvarteret. Derefter er der mulighed for at følge rejselederen på en lille tur rundt i byen. Hotellet ligger centralt, så det er nemt at færdes på egen hånd. Resten af eftermiddagen vil der være tid til at nyde byen, besøge Niederegger der producerer den kendte lübecker marcipan, drikke lidt glühwein, shoppe eller hvad man nu har lyst til. Vi mødes igen til aften for at spise aftensmad.

2. dag: Efter morgenmaden er der tid til på egen hånd at se nærmere på julemarkedet og de fine juleudstillinger. Efter frokost kører vi til den dansk/tyske grænse,  hvor vi gør ophold, med mulighed for indkøb. Vi regner med at være hjemme hen på aftenen. 

Rejse:
Lübeck, Juletur


"Juletur til Lübeck kan varmt anbefales. Her får man på kun 2 dage en væld af gode oplevelser i den charmerende gamle by, hvis smukke gamle bygniger giver julemarkedet en særlig skønhed. Lübeck er "klein & fein"; man kan nå vældig meget: Se og opleve hele julemarkedet med dens skønne ting og lokkende dufte af glücwein og brændte mandler dufte , besøge det berømte marcipanhus, kirker og f.eks.lytte til orgelkoncert og smage på punchen i St. Jakobi Kirken, titte ind i små knejper, vandre langs Travefloden ud til den berømte byport og meget mere. Er man oven i købet så heldig at bo på et gl. speicher hotel, ja så kan juleturen umuligt blive bedre. "

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."Holiday Inn ****

Flot 4-stjernet hotel beliggende centralt og kun få minutters gang fra det gamle Lübeck og gågaden. Hotellet har elevator, restaurant og bar samt indendørs pool og sauna, som frit kan benyttes. Gratis WiFi. Alle værelser har eget bad og toilet.

Holiday Inn ****
Travemünder Allee 3
23568 Lübeck
Tlf. +49 451 37060

Hotel Radisson Blu Senator *****

Luksuriøst hotel direkte ned til floden Trave. Fantastisk udsigt over floden. Kun få minutters gang til det gamle Lübeck og gågaden. Hotellet har elevator, restaurant og bar samt indendørs pool og sauna, som frit kan benyttes. Gratis WiFi. Alle værelser har eget bad/wc, sikkerhedsboks, badekåbe og slippers.

Hotel Radisson Blu Senator *****
Willy-Brandt-Allee 6
23554 Lübeck
Tlf. +49 451 1420

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 1 x overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • 1 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer 
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 
Radisson: 380,-
Holiday Inn: 300,-

Anmeldelser af Lübeck - Juletur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Mette 13.12.19
Juletur til Lübeck kan varmt anbefales. Her får man på kun 2 dage en væld af gode oplevelser i den charmerende gamle by, hvis smukke gamle bygninger giver julemarkedet en særlig skønhed. Lübeck er "klein & fein"; man kan nå vældig meget: Se og opleve hele julemarkedet med dens skønne ting og lokkende dufte af glücwein og brændte mandler dufte , besøge det berømte marcipanhus, kirker og f.eks.lytte til orgelkoncert og smage på punchen i St. Jakobi Kirken, titte ind i små knejper, vandre langs Travefloden ud til den berømte byport og meget mere. Er man oven i købet så heldig at bo på et gl. speicher hotel, ja så kan juleturen umuligt blive bedre.

__________________________________________________

 Annelis 12.12.19
Dejlig “mini tur” hvis man lige trænger til at komme hjemmefra. Vi vil give turen 5 stjerner

__________________________________________________

 Inger Lise 18.12.18
Hanstholm Rejser yder en fantastisk service. Som kunde er man i centrum og får den bedste service. En fornøjelse at rejse med dem :o)

__________________________________________________

 John 04.12.17
Rejse med Hanstholm Rejser kan varmt anbefales. Hyggeligt og venligt selskab, der har styr på tingene under hele forløbet

__________________________________________________

 Gitte 04.12.17

Fantastisk julestemning!

__________________________________________________

 Bente 05.12.17
Meget venlig og velforberedt personale i bussen, fantastisk service og interessant rundvisning i byen

__________________________________________________

 Susanne 16.12.17
Super hyggelig juletur, som varmt kan anbefales til folk der gerne vil koble af og ikke selv køre. Behageligt personale på hele turen

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

2.298
Tyskland

Wismar & Rostock - Juletur

Busrejse
1.998
Tyskland

Hamburg - Juletur

Busrejse
3.298
Tyskland

Harzen - Juletur

Busrejse