Nordfyn & Odense

Oplev en hyggelig rejse til smukke Nordfyn og Odense, hvor vi skal bo i smukke omgivelser i udkanten af Odense. Vi oplever en masse dejlig natur og den hyggelige købstad med de fine gamle huse, spiser en is på den gamle havn, shopper i de små butikker eller ser de store skibe ved Marinaen. Vi skal også opleve de fantastiske Bison dyr på Ditlevsdal, og selvfølgelig H.C. Andersens by, Odense.

 

Highlights:

  • Bogense by
  • Frokost i Bogense
  • Besøg Odense
  • H.C. Andersens hus og Barndomshjem
  • Den Fynske Landsby
  • Bison Farmen med guidet rundtur
  • Frokost på Bison Farmen

 

Afgange

Afrejse: 
02/05/2025
Hjemkomst: 
04/05/2025
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
3.598
Bestil
Afrejse: 
30/06/2025
Hjemkomst: 
02/07/2025
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
3.598
Bestil
Afrejse: 
04/08/2025
Hjemkomst: 
06/08/2025
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
3.598
Bestil
Afrejse: 
01/09/2025
Hjemkomst: 
03/09/2025
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
3.598
Bestil

Program:

1. dag: Udrejse - Bogense. Efter endt opsamling går turen ned gennem Jylland og over Lillebæltsbroen. Herfra til Bogense - en hyggelig gammel by med fine gamle huse. Her får vi en let frokostplatte på Bogense Hotel (inkluderet). Vi får tid på egen hånd til at nyde byen med de små butikker og det flotte gamle rådhus. Vi ser Manneken Pis, som står midt i byen, og den gamle havn med de flotte skibe. Vi kan gå en tur på den hyggelige havn, evt. besøge en af de mange cafeer. På havnen er der bænke, hvor man kan sidde at slappe af og nyde udsigten. Midt i Bogense ligger Erik Menveds Kro, som er Fyns ældste kro fra 1543, den gamle købmandsgård og kirken. Efter et skønt besøg i Bogense kører vi til Frederik VI s hotel i Odense, hvor vi bliver indkvarteret og får aftensmad.

2. dag: Odense - H. C. Andersen - Den Fynske Landsby. Efter morgenmaden kører vi til Odense centrum. Her besøger vi museet H.C. Andersens Hus (inkluderet) - en uforudsigelig og medrivende rejse igennem forfatterens kreative univers og elskede fortællinger. Museet forener arkitektur i verdensklasse med skønhed og fantasi igennem levende rum, der favner ude og inde, op og ned, i dag og i morgen. Det nye H.C. Andersens Hus åbnede i 2021. Billetten giver også adgang til H.C. Andersens barndomshjem. Efter frokost, som er på egen hånd i Odense, kører vi til Den Fynske Landsby (entré ca. 150,-). Den Fynske Landsby består af gårde fra 1800-tallet og er alle fra Fyn. Her er også masser af husdyr i staldene og på markerne. Man kan også vælge at udforske Odense på egen hånd i stedet for Den Fynske Landsby. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet, hvor vi får aftensmad.

3. dag: Bison Farm - Hjemrejse. Efter morgenmaden kører vi til Europas største Bison Farm, Ditlevsdal, som blev grundlagt i 1993. Her får vi en fantastisk tur i en traktorvogn ud på sletterne imellem Bison dyrene. Vi har en dygtig guide med, der fortæller om dyrenes adfærd og sjove historier. Vi kommer ret tæt på dyrene, der er ca. 300 dyr. Turen varer ca. 1 time og giver et fantastisk indblik i dyrenes levevis. De voksne dyr kan veje op til 1300 kg. Efter turen ud på sletterne får vi en dejlig frokost bestående af en Bison pariserbøf med tilbehør (inkluderet) Vi ser os lidt omkring, også i gårdbutikken før vi forlader gården og kører hjemover.

 

Frederiks VI Hotel

Dejligt hotel i udkanten af Odense. Hotellet har restaurant med et godt køkken, stor bar og dejlig terrasse med stor have. Værelserne er alle med eget bad og toilet. Gratis WiFi.

Frederiks VI Hotel
Rugårdsvej 590
5210 Odense NV
Tlf.: 24 87 22 27

https://frederik6hotel.dk/

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle 

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer: 

  • 2 x overnatning  
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x aftensmad
  • 1 x frokost på Bogense Hotel (ekskl. drikkevarer)
  • 1 x frokost på Ditlevsdals Bison Farm (ekskl. drikkevarer)
  • Entre til Ditlevsdal
  • Entre til H.C. Andersens Hus og Barndomshjem
  • Guidet rundtur på Bison Farmen
  • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 400,-

Anmeldelser af Nordfyn & Odense

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.198
Danmark

Sydhavsøerne - Falster

Busrejse
1.998
Danmark

Samsø

Busrejse