Frankrig - Paris & Disneyland

Mød Mickey Mouse, Pluto og alle de andre velkendte figurer. Glæd og forkæl børnene, familien og hinanden med en tur til det ultimative eventyrland, Disneyland ved Paris. En ferie med masser af magi, sjove og flotte oplevelser, som børn og voksne vil huske hele livet. 

Disneyland består af to parker - Disneyland Park og Walt Disney Studios. Entrebilletten giver adgang til begge parker og deres forlystelser. 

Indgangen til Walt Disney Studios Park bliver opgraderet og vil gennemgå flere arbejdsfaser, herunder lukning af Studio 1 fra april 2024. Nogle restauranter og butikker vil være lukket under renoveringsarbejdet, men der er masser af alternativer andre steder i Disneyland Paris. Disneyland Parken og forlystelserne her vil IKKE være omfattet renoveringen.

Disneyland Park er den mest kendte af parkerne og består af fem forskellige lande: Fantasy Land, Discovery Land, Adventure Land, Frontier Land og Main Street USA. Her finder man over 40 forskellige forlystelser til både store og små, masser af forskellige restauranter, souvenirbutikker og boder. Desuden er der mulighed for at opleve masser af underholdende shows og farverige parader. Om aftenen lukker parken med et helt fortryllende show med musik, magi og fyrværkeri ved slottet. En helt igennem fantastisk oplevelse, man bare MÅ opleve.

Walt Disney Studios er lidt mindre kendt end Disney Parken, men er absolut et besøg værd. Her finder man ca. 18 forskellige forlystelser, og man kan se fem forskellige produktionsområder, hvor man kan komme tæt på rampelyset, få et indblik i filmverdenen og opleve spændende effekter og stunts. Også her i parken finder man souvenirbutikker og boder.

Udover Disneyland skal vi også tilbringe noget tid i byernes by Paris, hvor vi blandt andet skal se hovedstadens vartegn, Eiffeltårnet. Man kan vælge at bruge eftermiddagen i Paris på egen hånd, eller man kan følge med vores rejseleder på en byrundtur. 

 

Highlights

  • Byrundtur i Paris
  • 3-dages entre til Disneyland
  • Oplevelser for hele familien
  • Magi, eventyrland og fortryllende shows
  • Mod alle de velkendte Disney figurer
  • Walt Disney Studios
  • Disney Slottet med fyrværkeri

Afgange

Afrejse: 
23/03/2024
Hjemkomst: 
28/03/2024
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
6.698
Bestil
Afrejse: 
13/10/2024
Hjemkomst: 
18/10/2024
Hotel: 
Explores
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
6.898
Forespørg
Afrejse: 
14/10/2024
Hjemkomst: 
19/10/2024
Hotel: 
Grand Magic
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
6.898
Bestil
Afrejse: 
12/04/2025
Hjemkomst: 
17/04/2025
Hotel: 
Explores
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
6.998
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til vi når overnatningshotellet i Sydtyskland. Undervejs vil vi hygge os i bussen. Vi får aftensmad ved ankomst til hotellet i Tyskland.

2. dag: Paris. Efter morgenmaden kører vi videre gennem Tyskland og Frankrig til Paris. Ved ankomsten til Paris, tager vi på en tur rundt i byen og ser nogle af de største seværdigheder, herunder Eiffeltårnet, Champs Elysee og Triumfbuen. Sidst på eftermiddagen kører vi til hotellet nær Disney Parken, hvor aftensmaden venter os.

3. dag: Disneyland. Efter morgenmaden er det tid til at besøge de fantastiske eventyrlande. Fra hotellet kan man benytte sig af de gratis shuttle busser, som afgår mellem hotellet og Disney ca. hver 20. minut.

Disneyland byder på et væld af forlystelser og oplevelser for hele familien, store som små. Om man er til vilde eller knap så vilde karruselture, butikker eller man bare foretrækker at gå rundt og opleve den farverige eventyrpark, som er helt igennem fantastisk gennemført og struktureret. Aftensmaden finder vi på egen hånd på hotellet eller i Disneyland, som byder på et væld af forskellige cafeer, restauranter og bistroer.

4. dag: Disneyland. Morgenmad på hotellet. Herefter venter endnu en oplevelsesrig dag i Disneyland.

5. dag: Disneyland. Efter morgenmaden tjekker vi ud af hotellet og får bagagen opbevaret. Vi har nu resten af dagen til rådighed i parken. Her er der tid til at prøve yndlingsforlystelserne eller besøge de steder i parken, som man måske ikke har nået at se endnu. Om aftenen mødes vi ved bussen og efter en aktiv dag i Disneyland kan vi læne os tilbage, slappe af og få sovet, mens vi i løbet af natten kører op igennem Frankrig og Tyskland og kører over grænsen til Danmark næste morgen.

6. dag: Hjemkomst. Vi forventer at være hjemme hen på dagen.

Rejse: Paris & Disneyland


"Et magisk rejse for både voksne og børn. De voksne kan slappe ekstra godt af, da al planlægning ift. overnatning og mad på turen er gennemført."

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."



Hotel på rejsen d. 13.10.24 og 12.04.25:

Hotel Explores ***

Et spændende Disney tema hotel, beliggende ca. 2,5 km fra indgangen til Disney Parken. Der afgår gratis shuttle bus mellem hotellet og Disney parken ca. hver 20 minut. Hotellet har stort vandland, legepladser og egen biograf. Værelserne er alle med eget bad og toilet.

Hotel Explores ***
50 Av. De la Fosse des Pressoirs
77700 Magny -le-Hongre
Tlf: +33 160 42 6000

https://www.explorershotels.com/en/

______________________________________________________________

Hotel på rejsen d. 14.10.24

Grand Magic Hotel ****

Et dejligt farverigt hotel, beliggende ca. 2,5 km fra indgangen til Disney Parken. Der afgår gratis shuttle bus mellem hotellet og Disney parken ca. hver 20 minut. Hotellet har bl.a. gamerrum og swimmingpool. Værelserne er alle med eget bad og toilet.

Grand Magic Hotel
20 Av. de la Fosse des Pressoirs
77700 Magny-le-Hongre, Frankrig
Tlf. +33 1 64 63 37 37

https://www.grand-magic-hotel.com/en/

 
 
 

 

OBS: Indgangen til Walt Disney Studios Park bliver opgraderet og vil gennemgå flere arbejdsfaser, herunder lukning af Studio 1 fra april 2024.Nogle restauranter og butikker vil være lukket under renoveringsarbejdet, men der er masser af alternativer andre steder i Disneyland Paris. Disneyland Parken og forlystelserne her vil IKKE være omfattet renoveringen.

 

OBS: Vi anbefaler at medbringe en pude og et let tæppe til busturen.

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

  • 1 x overnatning i Tyskland
  • 3 x overnatning ved Disneyland 
  • 4 x morgenmad
  • 2 x aftensmad
  • Byrundtur i Paris
  • 3-dages entre til Disneyland inkl. adgang til forlystelser
  • Alle nævnte udflugter ekskl. Entreer
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse:
Oktober, Marts: 2.000,-
 

Rabat på værelse med 2 fuldt betalende:

0-2 år: 3.500,- (2024) / 4.000,- (2025)
3-12 år: 1.000,-
13-18 år: 500,-
3.+4 person: 500,-

 

Anmeldelser af Paris & Disneyland

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________
 Lykke 11.04.23
Super skøn rejse til Paris/Disneyland. Skønt personale ombord på bussen som sørger for at alle har en god ferie. Det var en rigtig god guide at have med - fik en masse nyttige informationer om både det vi oplevede og skulle opleve. Rart at man bare kunne læne sig tilbage i sædet og vide at der var styr på alt. Vil absolut anbefale den til alle - både små og store. 
__________________________________________________
 Louise 11.04.23
En fantastisk dejlig tur. Masser at oplevelser, og god stemning i bussen. Vores guide havde en masse spændende viden, og fortalte om det vi kørte forbi både i Tyskland, Belgien og i Paris. Vi glæder os allerede til næste tur med Hanstholm 
__________________________________________________
 Rikke 25.10.22
Fantastisk tur til Paris med Hanstholm Rejser - gode rejseledere/god stemning i bussen.
__________________________________________________
 Sannie 25.04.22
Et magisk rejse for både voksne og børn. De voksne kan slappe ekstra godt af, da al planlægning ift. overnatning og mad på turen er gennemført.
__________________________________________________
 Julia 22.04.22
En super dejlig og skøn familie tur som vi alle nød. Lækker bus og dygtige, erfarne rejseguider/chauffører. 
__________________________________________________
 Susanne 19.04.22
Er lige hjemvendt fra turen til Disney. Dejligt at kunne læne sig tilbage og vide at alt er planlagt. Fantastisk med en guide som kunne fortælle noget om det vi kørte forbi på vej ned igennem Tyskland, Belgien og Frankrig. Turen var planlagt helt perfekt til vores familie. 
__________________________________________________
 Lisbeth 19.04.22
Fantastisk tur med gode faciliteter og søde rejseledere. En kæmpe oplevelse for min søn og jeg. Vil til enhver tid anbefale en tur til Disneyland og Paris med Hanstholm Rejser.
__________________________________________________
 Ellen 22.10.19
Dejlig rejse til Paris/Disneyland med masser af tid til at opleve stedet på egen hånd i det tempo, der passede os, samtidig med at der var helt styr på rejse, hotel mm.
__________________________________________________
 Rikke 22.10.19
En fantastisk busrejse med Hanstholm Rejser til Paris og Disneyland Paris. Alt var planlagt og organiseret, så man blot skulle læne sig tilbage i sædet i bussen og nyde sin familie. Selv kø på den tyske autobahn var helt uden stress som rejsende, for det tog chaufføren sig af. En superfin måde at rejse på som familie - man undgår selv trætheden efter at have kørt hele dagen, man undgår indtjekningskøen til hotellet, undgår selv at bestille billetter til parken osv. Alt i alt 5 stjerner til Hanstholm Rejser for en fantastisk tur.

__________________________________________________
 Liselotte 24.06.19
Det var en utrolig behagelig tur. Der var styr på det fra start til slut.

__________________________________________________
 Jesper 12.11.18
Fantastisk tur med masser af underholdning og den helt rette Disney stemning! Skønt at opleve Paris og Disneyland uden at skulle bekymre sig om noget - alt er planlagt og sørget for af Hanstholm rejser

__________________________________________________
 Runa 22.10.18
Vi havde en fantastisk tur til Disneyland Paris. Vi var heldige med vejret, hotellet, maden og ikke mindst, at der ikke var så mange mennesker i parken. Vi har allerede besluttet at vi skal afsted igen <3

__________________________________________________
 Annette J. 13.05.17
Fantastisk dejlig tur med de bedste rejseledere. De største anbefalinger herfra!
__________________________________________________
 Allan 24.10.17
Virkelig en fantastisk familietur med dygtige og engagerende rejseldere. Er klar til en tur mere....
__________________________________________________
 Knud Erik 28.10.17
Fantastisk tur. Har lige været afsted og det var så stor en oplevelse, at jeg allerede har bestilt billet igen til næste år. Rigtig gode rejseleder som gør alt for at vi både voksne som børn får en rigtig god tur. Tusind tak.
__________________________________________________
 

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

7.498
Kroatien

Novigrad - Istrien

Busrejse
4.998
Sverige

Stockholm & Ålandsøerne

Busrejse
7.998
Italien

Lido di Jesolo

Busrejse