Kroatien - Opatija & Mini Cruise

Tag med på en fantastisk rejse til Kroatien, hvor vi ser nogle af de absolut smukkeste steder ved Adriaterhavet.  Vi skal tilbringe de første dage i den kendte ferieby Opatija, som ligger i bunden af Kvarnerbugten omkranset af bjerge og azurblåt hav.  De sidste dage skal vi tilbringe på en dejlig båd, som sejler os til nogle af de mest smukke og maleriske øer i Adriaterhavet. Her vil der være rig mulighed for at bade i det krystalklare vand, slappe af på stranden, vandre lidt rundt i de naturskønne omgivelser eller se sig om i nogle af de spændende byer, som vi besøger. På denne tur skal vi også besøge Nationalparken Plitvicka med de mange fantastisk smukke vandfald. Plitvicka er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv og kaldes af nogle for Paradis på Jord.

 

Highlights

 • Fantastisk hotel med udsigt over Kvarner-bugten
 • Strandpromenaden "Lungomare" lige udenfor døren
 • Alle værelser med balkon og udsigt
 • Indendørs og udendørs pool
 • Cruise på Adriaterhavet
 • Sejltur til ”Kærlighedens ø” Rab
 • Øen Krk
 • Plitvicka Nationalpark med mange vandfald
 • Hyggelig lystbådehavn ved hotellet
 • Lunt klima

 

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Vi kører med passende pauser til vores overnatningshotel i Sydtyskland. Vi får sen aftensmad ved ankomsten.

2. dag: Ankomst Kroatien. Efter morgenmaden kører vi videre gennem Tyskland, Østrig, Slovenien til vi når Kroatien og vores skønne hotel i Opatija. Vi får aftensmad på hotellet.

3. dag: Opatija. Efter et dejligt morgenmåltid på hotellet skal vi ud og opleve den skønne by. Vi går en tur langs Franz Joseph promenaden, som strækker sig over 12 km - fra Lovran til Opatija. Til den ene side kan man nyde havet og til den anden side de smukke bygninger og parker. Undervejs stopper vi blandt andet ved Villa Angiolina, som er et af de ældste hoteller, og som blev bygget tilbage i 1884. Her kan man gå en tur i den hyggelige park, som hører til Villa Angiolina. Efterfølgende er der tid på egen hånd til at udforske byen, besøge en af de mange hyggelige cafeer langs vandet, tage på shopping eller bare nyde hotellets beliggenhed og faciliteter. Vi spiser aftensmad på hotellet.

4. dag: Plitvicka Nationalpark. I dag er der mulighed for en heldagstur. En køretur gennem bjergrigt landskab, smuk natur og små hyggelige landsbyer. Dagens højdepunkt er hvad der nok uden tvivl kan betegnes som Kroatiens flotteste attraktion, nemlig Plitvicka Nationalpark (entre ca. 30 €) med de mange storslåede vandfald, hvoraf det største er ca. 80 m højt. Udover de mange smukke vandfald rummer parken i særdeleshed en utrolig smuk natur. Her findes blandt andet 1267 forskellige plantearter, heraf alene 55 forskellige orkideer, mange sommerfugle arter, og så lever her også vilde brune bjørne. Det meste af turen rundt i parken foregår til fods, hvilket svarer til ca. 3 km og det på forholdsvis smalle skovstier i lidt ujævnt terræn, så gode sko anbefales. Vi er tilbage på hotellet i Opatija sidst på dagen og får aftensmad.

5. dag: Rijeka. Vi kører en formiddagstur til Rijeka, som er Kroatiens største havneby og tredje største by. Vi ser os omkring i byen og får tid på egen hånd til at spise frokost, shoppe eller hvad man har lyst til. Først på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet i Opatija. Måske frister hotellets faciliteter, wellness eller en svømmetur i det blå hav. Mulighederne er mange. Vi spiser aftensmad på hotellet.

6. dag: Øen Rab. Efter morgenmad forlader vi hotellet og går om bord på båden i Opatija, hvor vi skal tilbringe de næste 2 nætter. I dag skal vi sejle ca. 6 timer fra Opatija til øen Rab - også kendt som ”kærlighedens ø”. Ombord bliver vi indkvarteret i komfortable kahytter. Alle med eget bad og toilet. Vi vil undervejs få serveret frokost. Rab er en idyllisk middelalderlig ø med romanske kirker, små paladser og hyggelige brostensbelagte gader. Om aftenen nyder vi aftensmad på båden.

7. dag: Øen Krk. Efter en dejlig morgenmad på båden sejler vi ca. 3 timer videre mod næste stop, som er øen Krk. Krk er den største ø i Kroatien og er et populært feriemål pga. det milde og lune klima. Vi får frokost og aftensmad ombord på båden.

8. dag: Hjemrejse. Tidlig morgen sejler vi tilbage til Opatija, mens vi nyder den sidste morgenmad ombord og nyder den fantastiske udsigt til Opatija bugten. Vi ankommer til Opatija om formiddagen, hvor vores bus venter på os. Vi starter hjemturen og kører nordpå gennem Slovenien og Østrig, til vi når vort overnatningshotel i Tyskland hen under aften. Vi spiser sen aftensmad på hotellet.

9. dag: Hjemkomst. Efter morgenmaden fortsætter vi nordpå med passende pauser undervejs. Vi forventer at være hjemme hen på aftenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Admiral Opatija ****

Dejligt 4-stjernet hotel, beliggende direkte ved Adriaterhavet og Lungomare strandpromenaden i Opatija med kort gåafstand til byens centrum. Hotellet har en hyggelig restaurant, indendørs/udendørs pool, sauna og fitnesscenter. Værelserne er moderne indrettet, alle med eget bad og toilet, TV, telefon, aircondition, balkon og udsigt til havet.  
 

Hotel Admiral Opatija
Ulica Marsala Tita 139
51410 Opatija
Tlf.: +38 551 710 444

www.remisens.com

 

 

MV Antonela

Båden er fra 2007 og har plads til ca. 36 personer. Båden har en hyggelig restaurant/opholdsområde samt soldæk med liggestole, hvor man kan nyde de solrige dage. Indkvartering i kahytter på øvre eller nedre dæk. Alle med eget bad/toilet og aircondition.

 

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 4 x overnatning i Opatija
 • 2 x overnatning på båd
 • 8 x morgenmad
 • 8 x aftensmad
 • 2 x frokost på båden
 • 1 x velkomstdrink på hotellet i Opatija
 • 1 x velkomstdrink på båden
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse/enekahyt: 2.700,-
Tillæg for enekahyt på øvre dæk: 3.400,-
Tillæg for kahyt på øvre dæk: 500,- pr person.

Da der kun er et begrænset antal kahytter på øvre dæk anbefales bestilling i god tid.

Anmeldelser af Opatija & Mini Cruise

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

 

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

10.998
Tyskland
Østrig
Ungarn

Donau - Flodkrydstogt

Bus & båd
6.998
Kroatien

Rabac - Istrien

Busrejse
9.498
Italien

Venedig - Efterårskrydstogt

Bus & båd