Påsketur til Hannover, Tyskland

Hannover er verdens største messeby, men den er også en af Tysklands førende storbyer og hovedstad i delstaten Niedersachsen ved floden Leine. En moderne by som samtidig byder på masser af kultur, historie og seværdigheder. Vi skal bo på det elegante og lækre hotel Maritim i udkanten af Hannover.

 

Highlights:

  • Byrundtur i Hannover
  • Besøg i barokhaven Herrenhausen
  • Oplev lufthavnen med udstilling om fly
  • Luksuriøst hotel

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til hotellet i Hannover med forventet ankomst sidst på eftermiddagen. Vi bliver indkvarteret på det flotte 4-stjernet hotel og får aftensmad på hotellet.

2. dag: Herrenhausen - Lufthavnen. Efter dejlig morgenmad tager vi en tur til slottet Herrenhausen (entre ca. 8 €) i Hannover. En af byens absolutte højdepunkter, som byen kan takke en usædvanlig kvinde for. Den verdensberømte barokhave i Herrenhausen blev nemlig tænkt og grundlagt af Sophie von der Pfalz, som var kurfyrstinde af Hannover 1692 – 1741. Haven er et mesterværk af barok havekunst med mange små modelhaver, små og store springvand samt vandfald, labyrinter, friluftsteater, figurer, selve slottet, orangeri og en smuk grotte udsmykket med småsten, glasstykker og spejle, som et magisk kunstværk. Eftermiddagen kan bruges til at nyde hotellets pool og wellness afdeling eller tage med en tur i lufthavnen hvor vi besøger Hannover Lufthavn ”Erlebniswelt”. Her kan man opleve lufthavnen fra deres udsigtsterrasse med fantastisk udsigt over lufthavnen. Man kan se en flymotor på tæt hold, se udstilling om flyvningens historie fra de første forsøg på at flyve helt frem til i dag og meget andet (entre ca. 5 €). Aftensmad på hotellet.

3. dag: Hannover. Mætte af hotellets store morgenbuffet kører vi ind til byen, hvor vi går en lille byrundtur, bl.a. til den helt gamle bydel. Vi ser nogle af de seværdigheder, som byen gemmer på – bl.a. det nye rådhus, bygget i 1913 på 6026 træpæle, som på fineste vis fortæller byens historie i 4 modeller af byen. Her kan vi komme op i det 42 m høje tårn og nyde udsigten over byen. Efter en lille byrundtur, hvor vi bl.a. ser det gamle smukke rådhus fra 1420, som er højdepunktet i den gamle bydel sammen med Marktkirche fra 1300-tallet, er der tid på egen hånd til at nyde en frokost og se sig omkring i byen. Vi kører tilbage til hotellet i god tid, således vi kan nyde hotellets faciliteter, slappe af eller måske mødes i baren. Aftensmad på hotellet.

4. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden starter hjemrejsen. Hen på eftermiddagen når vi til den dansk/tyske grænse, hvor vi holder en pause. Turen afsluttes op gennem Jylland efter dejlige dage i Hannover.

 

Maritim Airport Hotel Hannover****

Elegant og lækkert 4-stjernet hotel beliggende tæt på lufthavnen. Her er dejlig bar og hyggeligt fællesområde. Hotellet har indendørs pool og adgang til wellness. Alle værelser er moderne og elegant indrettet med bad, toilet, minibar og TV. Gratis WiFi.

Maritim Airport Hotel Hannover****
Maritimstrasse 1
30855 Hannover
Tlf. +49 511 9737 5680

https://www.maritim.de

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

  • 3 x overnatning
  • 3 x morgenmad
  • 3 x aftensmad
  • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 600,-

 

Anmeldelser af Påsketur til Hannover

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.998
Danmark

Ærø med Koncert

Busrejse
4.798
Holland

Holland - Forårstur

Busrejse
3.198
Sverige

Tranetur Sverige

Busrejse