Frankrig - Paris & Disneyland

Mød Mickey Mouse, Pluto og alle de andre velkendte figurer. Glæd og forkæl børnene, familien og hinanden med en tur til det ultimative eventyrland, Disneyland ved Paris. En ferie med masser af magi, sjove og flotte oplevelser, som børn og voksne vil huske hele livet. Vi bor på hyggelige Disney Newport Bay Club i Disney Parken, så Disneyland er lige udenfor døren.

Disneyland består af to parker, Disneyland Park og Walt Disney Studios. Entrebilletten giver adgang til begge parker og deres forlystelser. 

Disneyland Park er den mest kendte af parkerne og består af fem forskellige lande: Fantasy Land, Discovery Land, Adventure Land, Frontier Land og Main Street USA. Her finder man over 40 forskellige forlystelser til både store og små, masser af forskellige restauranter, souvenirbutikker og boder.  Desuden er der mulighed for at opleve masser af underholdende shows og farverige parader. Om aftenen lukker parken med et helt fortryllende show med musik, magi og fyrværkeri ved slottet. En helt igennem fantastisk oplevelse, man bare MÅ opleve.

Walt Disney Studios er lidt mindre kendt end Disney Parken, men er absolut et besøg værd. Her finder man ca. 18 forskellige forlystelser, og man kan se fem forskellige produktionsområder, hvor man kan komme tæt på rampelyset, få et indblik i filmverdenen og opleve spændende effekter og stunts. Også her i parken finder man souvenirbutikker og boder.

Udover Disneyland skal vi også tilbringe noget tid i byernes by Paris hvor vi blandt andet skal se hovedstadens vartegn, Eiffeltårnet.

 

Highlights

 • Byrundtur i Paris
 • Hotel i Disneyland så det er nemt at komme til og fra parken
 • 3-dages entre til Disneyland
 • Oplevelser for hele familien
 • Magi, eventyrland og fortryllende shows
 • Mod alle de velkendte Disney figurer
 • Walt Disney Studios
 • Disney Slottet med fyrværkeri

Afgange

Afrejse: 
09/04/2022
Hjemkomst: 
14/04/2022
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
6.898
Forespørg
Afrejse: 
15/10/2022
Hjemkomst: 
20/10/2022
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
6.798
Forespørg
Afrejse: 
11/02/2023
Hjemkomst: 
16/02/2023
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
7.498
Bestil
Afrejse: 
01/04/2023
Hjemkomst: 
06/04/2023
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
7.698
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til vi når vores overnatningshotel i Sydtyskland. Undervejs vil vi hygge os i bussen. Vi får aftensmad ved ankomst til hotellet i Tyskland.

2. dag: Paris. Efter morgenmaden kører vi videre gennem Tyskland og Frankrig til Paris. Ved ankomsten til Paris tager vi en tur rundt i byen og ser nogle af de største seværdigheder herunder Eiffeltårnet, Champs Elysee og Triumfbuen. Sidst på eftermiddagen kører vi til vores hotel i udkanten af Paris, hvor vi tjekker ind på værelserne og efterfølgende spiser middag i hotellets restaurant.

3. dag: Disneyland. Efter morgenmaden tjekker vi ud af hotellet og kører direkte til Disneyland. Nu er det er tid til at besøge det fantastiske eventyrland. Disneyland byder på et væld af forlystelser og oplevelser for hele familien, store som små. Prøv de forskellige forlystelser, besøg butikkerne eller nyd bare at gå rundt og opleve den farverige eventyrpark som er helt igennem fantastisk gennemført og struktureret.  Aftensmaden finder vi på egen hånd på hotellet eller i Disneyland, som byder på et væld af forskellige cafeer, restauranter og bistroer.

4. dag: Disneyland. Morgenmad på hotellet. Disneyland venter igen lige udenfor døren.

5. dag: Disneyland. Efter morgenmaden tjekker vi ud af hotellet og får opbevaret vores bagage, inden vi har resten af dagen til rådighed i parken. Her er der tid til at prøve yndlingsforlystelserne eller besøge de steder i parken, som man måske ikke har nået at se endnu. Om aftenen mødes vi ved bussen og efter en aktiv dag i Disneyland kan vi læne os tilbage, slappe af og få sovet, mens vi i løbet af natten kører op igennem Frankrig og Tyskland og kører over grænsen til Danmark næste morgen.

6. dag: Hjemkomst. Vi forventer at være hjemme hen på dagen.

Hotel ved Paris i oktober 2022:

Novotel Paris Bercy ****

Moderne 4-stjernet hotel med beliggenhed i udkanten af Paris, ca. 450 meter fra Seinen og med blot få minutters gang til nærmeste metrostation. Værelserne er alle med eget bad og toilet, aircondition, Tv og WiFi

Novotel Paris Bercy ****
85 rue de Bercy
75012 Paris
Tlf: +33 143 42 3000

-------------------------------------------------

Hotel ved Paris i februar og april 2023:

Novotel Paris La Defense ****

Moderne 4-stjernet hotel med beliggenhed i udkanten af Paris og med blot få minutters gang til nærmeste metrostation. Værelserne er alle med eget bad og toilet, aircondition, Tv og WiFi

Novotel Paris La Defense ****
Pont de neuilly - Defense 1
2 Boulevard de neuilly
92081 Paris La Defense
Tlf: +33 141 45 2323

-----------------------------------------------------------

 

Hotel i Disneyland:

Sequoia Lodge ***

Hyggelig bjerghytte hotel med masser af atmosfære, smukt beliggende  mellem træer ved søen i Disney parken med blot 15 minutters gang til selve Disneyland eller 8 min. med gratis shuttlebus. Hotellet har både  inden og udendørs swimmingpool, hyggeligt fællesområde og værelser med bad og toilet, TV  og telefon. Max 4 personer pr. værelse

Sequoia Lodge ***
Avenue Robert Schuman
77700 Chessy
Tlf: +33 08448 008 898

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 1 x overnatning i Tyskland
 • 1 x overnatning ved Paris
 • 2 x overnatning i Disneyland
 • 4 x morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • Byrundtur i Paris
 • 3 dages entre til Disneyland inkl. adgang til forlystelser
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse 2022: 2.600,-
Tillæg eneværelse 2023: 3.100,-

 

Rabat 2022 på værelse med 2 fuldt betalende:
0-2 år: 4.000,-
3-12 år: 2.400,-
13-18 år: 800,-
3.+4 person: 800,-

Rabat 2023 på værelse med 2 fuldt betalende:
0-2 år: 4.200,-
3-12 år: 2.600,-
13-18 år: 800,-
3.+4 person: 800,-

 

Anmeldelser af Paris & Disneyland

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________
 Ellen 22.10.19
Dejlig rejse til Paris/Disneyland med masser af tid til at opleve stedet på egen hånd i det tempo, der passede os, samtidig med at der var helt styr på rejse, hotel mm.
__________________________________________________
 Rikke 22.10.19
En fantastisk busrejse med Hanstholm Rejser til Paris og Disneyland Paris. Alt var planlagt og organiseret, så man blot skulle læne sig tilbage i sædet i bussen og nyde sin familie. Selv kø på den tyske autobahn var helt uden stress som rejsende, for det tog chaufføren sig af. En superfin måde at rejse på som familie - man undgår selv trætheden efter at have kørt hele dagen, man undgår indtjekningskøen til hotellet, undgår selv at bestille billetter til parken osv. Alt i alt 5 stjerner til Hanstholm Rejser for en fantastisk tur.

__________________________________________________
 Liselotte 24.06.19
Det var en utrolig behagelig tur. Der var styr på det fra start til slut.

__________________________________________________
 Jesper 12.11.18
Fantastisk tur med masser af underholdning og den helt rette Disney stemning! Skønt at opleve Paris og Disneyland uden at skulle bekymre sig om noget - alt er planlagt og sørget for af Hanstholm rejser

__________________________________________________
 Runa 22.10.18
Vi havde en fantastisk tur til Disneyland Paris. Vi var heldige med vejret, hotellet, maden og ikke mindst, at der ikke var så mange mennesker i parken. Vi har allerede besluttet at vi skal afsted igen <3

__________________________________________________
 Annette J. 13.05.17
Fantastisk dejlig tur med de bedste rejseledere. De største anbefalinger herfra!
__________________________________________________
 Allan 24.10.17
Virkelig en fantastisk familietur med dygtige og engagerende rejseldere. Er klar til en tur mere....
__________________________________________________
 Knud Erik 28.10.17
Fantastisk tur. Har lige været afsted og det var så stor en oplevelse, at jeg allerede har bestilt billet igen til næste år. Rigtig gode rejseleder som gør alt for at vi både voksne som børn får en rigtig god tur. Tusind tak.
__________________________________________________
 

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

8.698
Frankrig

Normandiet & Jersey

Busrejse
5.998
Kroatien

Rabac - Istrien

Busrejse