Rhinen & Gletsjer Ekspressen - Flodkrydstogt 

Frankrig - Tyskland - Schweiz

Smuk landskabsrejse på Rhinen, hvor vi rejser på behageligvis med det komfortable flodkrydstogt skib MS France. Vi sejler gennem 3 lande med mange enestående naturoplevelser. Vi starter i Strasbourg i Frankrig til Breisach i Tyskland og videre til Basel i Schweiz. Turens højdepunkt er en fantastisk togtur med Glacier Express - også kaldet Gletsjer-ekspressen. Fra togets panoramavogne nyder vi udsigten til de maleriske alper gennem Schweiz. Turen er også kendt som Europas smukkeste togrejse.

 

 

Afgange

Afrejse: 
30/06/2020
Hjemkomst: 
06/07/2020
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
9.498
Bestil

Highlights

 • Europas smukkest togtur med Gletsjer-ekspressen
 • 4-stjernet flodkrydstogt skib
 • Drikkevarer og alle måltider inkluderet på skibet
 • Unikke naturoplevelser i Schweiz
 • Afslappende skibsrejse med soldæk

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland, hvor vi får aftensmad ved ankomsten.

2. dag: Strasbourg. Efter morgenmaden fortsætter vi turen til Frankrig og Strasbourg, hvor flodkrydstogtet starter. Inden vi kører til skibet, tager vi en lille rundtur i Strasbourg. Byen byder på en charmerende atmosfære, smukke gamle bindingsværkshuse og EU-Parlamentsbygningen, som vi kører forbi. Efter byrundturen ankommer vi til skibet og bliver indkvarteret i vores kahytter, inden vi mødes til en velkomstdrink og præsentation af besætningen samt middag i restauranten. Vi sejler til Breisach i løbet af natten.

3. dag: Breisach. Om morgenen ankommer vi til den charmerende by Breisach, som ligger direkte ved Rhinen. Om formiddagen går vi en hyggelig lille tur i byen, og har man lyst kan man gå op til Katedralen i Breisach, som giver en fantastisk udsigt over byen og Rhinen. Vi vender tilbage til båden og får frokost om bord, mens vi forlader Breisach og sejler videre til Basel. Denne aften er der gallamiddag ombord på skibet.

4. dag: Gletsjer-ekspressen togtur. En heldagstur, hvor vi kører med vores egen bus til Andermatt, hvor vi skal med den verdensberømte og unikke Gletsjer-ekspressen. En togtur på ca. 4 timer gennem alperne og det meget smukke schweizske landskab. Gletsjer-ekspressen er et af de mest berømte tog i verden, og standarden ombord er markant anderledes end vi er vant til herhjemme. Mens vi sidder komfortabelt i de bløde sæder og nyder panorama udsigten, serveres der frokost (drikkevarer er ikke inkluderet). Togturen ender i Tiefencastle, og her står vores bus klar til at køre os tilbage til skibet. Vi får aftensmad på skibet.

5. dag: Basel - Bryggeriet Feldschlösschen. Efter en afslappende morgen er der mulighed for at tage med en tur rundt i Basel. Byen er den tredjestørste by i Schweiz og grænser op til både Tyskland og Frankrig. Rhinen deler Basel op i 2, som er forbundet med flere broer. Basel har mange seværdigheder og bl.a. byens markedsplads og rådhus er et besøg værd. Efter en god spadseretur i Basel er vi tilbage til frokosten ombord på skibet. Eftermiddagen kan man bruge til yderligere udforskning af Basel rige kultur- og byliv på egen hånd. Alternativt kan man deltage i et slotsbesøg på bryggeriet Feldschlösschen, hvor vi får en rundvisning på bryggeriet og en forklaring om øl brygningens kunst. Besøget afsluttes med smagsprøver på bryggeriets produkter (Tilkøb 175 dkr). Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til skibet. Efter aftensmaden sejler skibet tilbage mod Strasbourg.

6. dag: Strasbourg. Morgenbuffeten nydes, mens vi sejler det sidste stykke til Strasbourg. Vi får frokost ombord, inden vi om eftermiddagen må tage afsked med skibet og besætningen. Fra Strasbourg kører vi til overnatningshotellet i Tyskland, hvor vi får aftensmad ved ankomsten.

7. dag: Hjemrejse. Vi fortsætter hjemturen med passende pauser og efter mange dejlige oplevelser ankommer vi til vores hjembyer først på aftenen.

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign.

Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt, at blive på skibet og nyde faciliteterne her.

Vi bruger vores egen bus til udflugter på turen.  

 

Rejse:
Rhinen & Gletsjer Ekspressen
"Tak for en pragtfuld tur. Vi tror ikke at det kan gøres meget bedre"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."


MS France

Flodkrydstogts skibet MS France er et komfortabelt 4-stjernet todækkerskib. Skibet har 78 udvendige kabiner fordelt på to dæk. Der er aircondition overalt indvendigt på skibet. Stor lounge med bar, restaurant, reception og hall. Soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse for alle passagerer. Alle kabiner er med eget bad & toilet, TV, sikkerhedsboks, telefon, hårtørrer, 220 volt og WiFi.

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign.

Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt, at blive på skibet og nyde faciliteterne her.

Vi bruger vores egen bus til udflugter på turen.  

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatninger i Tyskland
 • 4 x overnatning på skibet
 • 6 x morgenbuffet
 • 3 x frokost på skibet
 • 1 x frokost på Gletsjer-ekspressen
 • 5 x aftensmad
 • 1 x gallamiddag
 • Panorama-togtur med Gletsjer-ekspressen
 • Drikkevarer på skibet
 • Velkomstdrink
 • Alle udflugter (ekskl. entreer)
 • Dansk rejseleder

 

Tillæg enekahyt: 2.800,-
Tillæg enekahyt øvre dæk: 3.900,-
Tillæg dob.kahyt øvre dæk: 1.050,- pr. person

TILKØB: Bryggeri Feldschloesschen: 175,-

Anmeldelser af Rhinen & Gletsjer-ekspressen

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

9.598
Tyskland - Østrig - Ungarn

Donau - Flodkrydstogt

Bus & båd
10.398
Frankrig

Seinen - Flodkrydstogt

Bus & båd
5.698
Norge

Telemarkskanalen & Vrådal

Bus & båd