Rhinen & Gletsjer Ekspressen - Flodkrydstogt 

Frankrig - Tyskland - Schweiz

På denne rejse skal vi opleve en del af den smukke strækning på togturen Gletsjer-Ekspressen. Fra togets panoramavogne nyder vi udsigten til de maleriske alper gennem Schweiz, mens vi nyder en frokost ombord på toget. Vi rejser på behageligvis med det komfortable flodkrydstogt skib MS La Boheme fra Strasbourg i Frankrig til Breisach i Tyskland og videre til Basel i Schweiz. Mens vi sejler kan vi nyde de mange enestående naturoplevelser langs Rhinen.

 

Highlights

 • Europas smukkest togtur med Gletsjer-ekspressen
 • 4-stjernet flodkrydstogt skib
 • Inkl. drikkevarer og alle måltider på skibet
 • Unikke naturoplevelser i Schweiz
 • Afslappende skibsrejse med soldæk

Afgange

Afrejse: 
25/07/2024
Hjemkomst: 
31/07/2024
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
11.298
Forespørg

PROGRAM:

1. dag: Udrejse: Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland, hvor vi får aftensmad ved ankomsten.

2. dag: Strasbourg. Efter morgenmaden fortsætter vi turen til Frankrig og Strasbourg, hvor flodkrydstogtet starter. Inden vi kører til skibet, tager vi en lille rundtur i Strasbourg. Byen byder på en charmerende atmosfære, smukke gamle bindingsværkshuse og EU-Parlamentsbygningen, som vi kører forbi. Efter byrundturen ankommer vi til skibet og bliver indkvarteret i vores kahytter, inden vi mødes til en velkomstdrink og præsentation af besætningen samt middag i restauranten. Vi sejler til Breisach i løbet af natten.

3. dag: Breisach. Om morgenen ankommer vi til den charmerende by Breisach, som ligger direkte ved Rhinen. Om formiddagen går vi en hyggelig lille tur i byen, og har man lyst kan man gå op til Katedralen i Breisach, som giver en fantastisk udsigt over byen og Rhinen. Vi vender tilbage til båden og får frokost om bord, mens vi forlader Breisach og sejler videre til Basel. Denne aften er der gallamiddag ombord på skibet.

4. dag: Gletsjer-ekspressen togtur. En heldagstur, hvor vi kører med vores egen bus til Andermatt, hvor vi skal med den verdensberømte og unikke Gletsjer-ekspressen. En togtur på ca. 2,5 time gennem alperne og det meget smukke schweizske landskab. Gletsjer-ekspressen er et af de mest berømte tog i verden, og standarden ombord er markant anderledes end vi er vant til herhjemme. Mens vi sidder komfortabelt i de bløde sæder og nyder panorama udsigten, serveres der frokost (drikkevarer er ikke inkluderet). Togturen ender i Chur, og her står vores bus klar til at køre os tilbage til skibet. Vi får aftensmad på skibet. Busturen til og fra toget er ca. 3 timer hver vej.

5. dag: Basel. Efter en afslappende morgen tager rejselederen os med en tur rundt i Basel. Byen er den tredjestørste by i Schweiz og grænser op til både Tyskland og Frankrig. Rhinen deler Basel op i 2, som er forbundet med flere broer. Basel har mange seværdigheder og bl.a. byens markedsplads og rådhus er et besøg værd. Efter byrundturen vender vi tilbage til skibet og får frokosten. Eftermiddagen kan bruges på egen hånd i byen eller på skibet. Der bliver også mulighed for at tage med på en lille tur til Dreiländereck, som er et monument i Basel der markerer hvor grænsen mellem Frankrig, Tyskland og Schweiz mødes. Vi får aftensmad på skibet og sejler i aften tilbage mod Strasbourg.

6. dag: Strasbourg. Morgenbuffeten nydes, mens vi sejler det sidste stykke til Strasbourg. Vi får frokost ombord, inden vi om eftermiddagen må tage afsked med skibet og besætningen. Fra Strasbourg kører vi til overnatningshotellet i Tyskland, hvor vi får aftensmad ved ankomsten.

7. dag: Hjemrejse. Vi fortsætter hjemturen med passende pauser og efter mange dejlige oplevelser ankommer vi til vores hjembyer først på aftenen.

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign, hvilket også kan give ændringer i udflugtsmuligheder.

Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt at blive på skibet og nyde faciliteterne her.

Rederiet/skibet er fransk. Middage er fransk inspirerede og drikkevarer er inkluderet ombord. Alt information ombord er fransk eller engelsk, men vores rejseleder står klar til at hjælpe og give informationerne videre på dansk.

 

 

Rejse: Rhinen og Gletsjer Ekspressen


"Helt igennem en dejlig tur."


Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."MS La Boheme

Flodkrydstogts skibet MS La Boheme er et komfortabelt 4-stjernet todækkerskib. Skibet har 79 udvendige kabiner fordelt på to dæk. Der er aircondition overalt indvendigt på skibet. Stor lounge med bar, restaurant, reception og hall. Stort soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse for alle passagerer. Alle kabiner er med eget bad & toilet, TV, sikkerhedsboks, telefon, hårtørrer og 220 volt. Kahytterne har alle vindue over vandlinjen.

 

 

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign, hvilket også kan give ændringer i udflugtsmuligheder.

Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt at blive på skibet og nyde faciliteterne her.

Rederiet/skibet er fransk. Middage er fransk inspirerede og drikkevarer er inkluderet ombord. Alt information ombord er fransk eller engelsk, men vores rejseleder står klar til at hjælpe og give informationerne videre på dansk.

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatninger i Tyskland
 • 4 x overnatning på skibet
 • 6 x morgenbuffet
 • 3 x frokost på skibet
 • 1 x frokost på Gletsjer-ekspressen
 • 5 x aftensmad
 • 1 x gallamiddag
 • Panorama-togtur med Gletsjer-ekspressen
 • Drikkevarer på skibet
 • Velkomstdrink
 • Alle udflugter (ekskl. entreer)
 • Dansk rejseleder

 

Tillæg enekahyt: 3.400,-
Tillæg enekahyt øvre dæk: 4.400,-
Tillæg dob.kahyt øvre dæk: 1.000,- pr. person

Anmeldelser af Rhinen & Gletsjer-ekspressen

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Jens og Sine 30.08.23
Helt igennem en dejlig tur.

__________________________________________________

 Inge 30.08.23

Holder hvad I lover

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

6.598
Tyskland

Donau i Flammer

Busrejse
10.398
Frankrig

Seinen - Flodkrydstogt

Bus & båd
15.998
Frankrig
Luxembourg

5 Floder - Flodkrydstogt

Bus & båd