Seinen - Flodkrydstogt

Paris • Poissy • Rouen • Caudebec-En-Caux • Honfleur • Etretat

Nu har du muligheden for at opleve en af Frankrigs store og berømte floder - Seinen - på den attraktive strækning fra Paris til Normandiet. Vi starter i byernes by Paris og slutter i den skønne by Honfleur i Normandiet. Ombord på det komfortable flodpassagerskib MS Seine Princess får vi nogle dejlige, afslappende dage med nye og spændende oplevelser hver eneste dag. Undervejs passerer skibet kendte landskaber og byer. Nogle steder går vi på opdagelse i land, andre steder står vores bus klar til en udflugt. Hver gang vender vi tilbage til MS Seine Princess for at spise, nyde udsigten fra det store soldæk, hygge eller bare slappe af. Velkommen ombord til dejlige dage med mange oplevelser.

Afgange

Afrejse: 
28/07/2020
Hjemkomst: 
05/08/2020
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
10.398
Bestil

Highlights

 • Charmerende og maleriske Honfleur
 • Middelalderbyen Rouen, hvor Jeanne d'Arc blev brændt på bålet
 • Byernes by Paris
 • Etretat med de hvide klinter og smukke strande
 • Premium flodkrydstogt skib
 • Drikkevarer og alle måltider inkluderet på skibet
 • Unikke naturoplevelser ved Seinen
 • Afslappende skibsrejse med soldæk

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten.

2. dag: Paris. Vi fortsætter turen til Frankrig og ankommer til den imponerende storby Paris sidst på eftermiddagen. Tæt ved Eiffeltårnet ligger MS Seine Princess og er klar til at modtage sine gæster. Matroserne bringer bagagen til de reserverede kabiner. Vi mødes til en velkomstdrink og præsentation af besætningen inden vi skal nyde den første middag ombord i restauranten. Fra soldækket er der en fantastisk udsigt over byen, især når lysene tændes ud på aftenen.

3. dag: Paris. Hele dagen bruges i Paris, og vi starter med at køre en byrundtur i Paris med bussen, hvor vi kommer forbi mange af de storslåede seværdigheder, som Paris byder på. Vi kører langs Seinen og ser Notre Dame Kirken, langs Champs-Elysees til Concordepladsen og Triumfbuen. Ved middagstid vender vi tilbage til skibet og får frokost. Eftermiddagen kan bruges på egen hånd til hvad man lyster i Paris. Nyd den sidste aften i Paris med en gåtur langs Seinen eller en afslappende aften i skibets lounge bar.   

4. dag: Poissy. Vi forlader Paris og sejler til La Roche-Guyon. På vejen passerer vi bl.a. Mantes La Jolie og de mange smukke villaer, der ligger ned til Seinen. Der bliver et ophold i Poissy, hvor der er mulighed for at gå en tur i den hyggelige by eller en tur langs Seinen. Vi får frokost ombord inden en afslappende eftermiddag på skibet. Aftensmad og hygge på båden om aftenen.

5. dag: Rouen. Vi sejler fra La Roche-Guyon og til Rouen. Endnu en smuk sejltur forbi bl.a. Giverny. Når vi ankommer til Rouen, går vi en tur gennem de charmerende smalle gader til Vieux Marché - pladsen hvor Jeanne d'Arc i 1431 blev brændt på bålet og videre forbi Notre Dame katedralen, som er udødeliggjort gennem Claude Monets berømte malerier af kirkefacaden i forskelligt lys. Rouen er et fantastisk spil mellem gotikkens pragtbygninger og de normanniske bindingsværkshuse. Mange vil mene, at Rouen er Frankrigs smukkeste middelalderby - og ikke uden grund. Efter aftensmaden ombord kan man gå en aftentur i Rouen eller nyde byen fra skibets soldæk.

6. dag: Caudebec-En-Caux. Turen går fra Rouen til Duclair og videre mod Caudebec-En-Caux, hvorfra vi kører en udflugt med bussen. En kort køretur fra Caudebec-en-Caux findes nogle af Frankrigs største klosterruiner. Klostrene havde rige kår i Middelalderen og et af Frankrigs største og mest imponerende klostre var Abbediet i Jumiéges. I dag domineres området af klostrets kirke, hvis mure er betagende både ved sine smukke linjer som sine dimensioner og de 43 meter høje tårne. Vi når også at se lidt af byen Caudebec-En-Caux, inden vi vender tilbage til skibet. Når det passer med tidevandet, sejler vi videre til den charmerende Atlanterhavs by Honfleur. Denne aften ombord står i gallamiddagens tegn - skibet personale disker op med noget af det bedste fra det franske køkken.

7. dag: Honfleur - Etretat. Formiddagen bruger vi i Honfleur med de maleriske gader. Det var herfra maleren Claude Monet trak sine kunstnervenner til sit lille "paradis" i Giverny for at dyrke den nye kunstretning, impressionismen. Vi går en tur til det gamle havneområde, hvorfra mange opdagelsesrejsende tog ud i verden og grundlagde franske kolonier. Vi besøger også Frankrigs største trækirke St. Catherine. Tilbage ombord på skibet får vi frokost, inden vi tager en eftermiddagsudflugt med bus. Vi kører til Etretat, hvor vi finder de enestående og naturskønne strande og har en flot udsigt til de imponerende hvide klinter. Nyd tiden i byen med en gåtur ved stranden eller en calvados på en af de hyggelige cafeer. I aften skal vi nyde den sidste aftensmad ombord på skibet.

8. dag: Hjemrejse. Efter morgenbuffeten er det tid at tage afsked med skib og besætning. Vi forlader skibet og sætter kursen mod overnatningshotellet i Tyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten.

9. dag: Hjemkomst. Vi fortsætter hjemturen med passende pauser. Efter mange oplevelser ankommer vi til vore hjembyer hen på aftenen.

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign.

Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt at blive på skibet og nyde faciliteterne her.

Vi bruger vores egen bus til udflugter på turen.   

 

Rejse:
Seinen Flodkrydstogt
"Igen en super tur med Hanstholm Rejser"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."


MS Seine Princess

Flodkrydstogtskibet MS Seine Princess er et flot og moderne premiumskib, som er bygget i år 2002 og renoveret i 2010. Det er et todækkerskib med plads til 138 passagerer og har 67 kabiner. Skibet har restaurant, bar og stort soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse. Alle kahytter er med eget bad og toilet, tv, sikkerhedsboks, hårtørrer og 220 volt. Aircondition og WiFi ombord.

 

 

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign.

Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt at blive på skibet og nyde faciliteterne her.

Vi bruger vores egen bus til udflugter på turen.   

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatninger i Tyskland
 • 6 x overnatning på skibet
 • 8 x morgenbuffet
 • 5 x frokost
 • 7 x aftensmad
 • 1 x gallamiddag
 • Drikkevarer på skibet
 • Velkomstdrink
 • Alle udflugter (ekskl. entreer)
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for enekahyt: 3.000,-

Tillæg for kahyt på øvre dæk: 950,- pr. person

Tillæg for enekahyt på øvre dæk: 3.950,- pr. person

Anmeldelser af Seinen - Flodkrydstogt

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

__________________________________________________

 Ole 25.06.19
Super tur

__________________________________________________

 Agnethe 04.09.18
Igen en super tur med Hanstholm Rejser

__________________________________________________

 Ruth 03.09.18
Vi er godt tilfredse med turen, vi kommer igen en anden gang. 

__________________________________________________

 Leif 03.09.18
Fantastisk skøn rejse - alt var perfekt - tak til alle for turen!!!!

__________________________________________________

 Ronald 16.08.17
Super godt rejseselskab

__________________________________________________

 Edith 14.08.17
Virkelig veltilrettelagt rejse med dygtig rejseleder, der giver os mange informationer og som ved noget om de steder og ting, vi ser.

__________________________________________________

 Krista 14.08.17
En rigtig afslappet ferie med god service af personalet på båden. Gode kahytter med god plads.

__________________________________________________

 Hanna 14.08.17
Har rejst med Hanstholm Rejser flere gange, er aldrig blevet skuffet!

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

9.598
Tyskland - Østrig - Ungarn

Donau - Flodkrydstogt

Bus & båd
7.798
Tyskland

Mosel & Rhinen - Flodkrydstogt

Bus & båd
6.598
Holland

Holland & Belgien - Flodkrydstogt

Bus & båd