Seinen - Flodkrydstogt

Paris • Poissy • Rouen • Honfleur • Etretat

Nu har du muligheden for at opleve en af Frankrigs store og berømte floder - Seinen - på den attraktive strækning fra Paris til Normandiet. Vi starter i byernes by Paris og slutter i den skønne by Honfleur i Normandiet. Ombord på det komfortable flodpassagerskib MS Botticelli får vi nogle dejlige, afslappende dage med nye og spændende oplevelser hver eneste dag. Undervejs passerer skibet kendte landskaber og byer. Nogle steder går vi på opdagelse i land, andre steder står vores bus klar til en udflugt. Hver gang vender vi tilbage til MS Botticelli for at spise, nyde udsigten fra det store soldæk, hygge eller bare slappe af. Velkommen ombord til dejlige dage med mange oplevelser.

 

Afgange

Afrejse: 
12/08/2021
Hjemkomst: 
18/08/2021
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
7.898
Bestil

Highlights

 • Charmerende og maleriske Honfleur
 • Middelalderbyen Rouen, hvor Jeanne d'Arc blev brændt på bålet
 • Byernes by Paris
 • Etretat med de hvide klinter og smukke strande
 • Dejligt flodkrydstogt skib
 • Drikkevarer og alle måltider inkluderet på skibet
 • Unikke naturoplevelser ved Seinen
 • Afslappende skibsrejse med soldæk

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten.

2. dag: Paris. Vi fortsætter turen til Frankrig og ankommer til den imponerende storby Paris om eftermiddagen. Inden vi ankommer til skibet, kører vi en lille tur langs Seinen og ser Notre Dame kirken, langs Champs-Elysees til Concordepladsen og Triumfbuen. Tæt ved Eiffeltårnet ligger MS Botticelli klar til at modtage sine gæster. Matroserne bringer bagagen til de reserverede kabiner. Vi mødes til en velkomstdrink og præsentation af besætningen, inden vi skal nyde den første middag ombord i restauranten. Fra soldækket er der en fantastisk udsigt over byen, især når lysene tændes ud på aftenen.

3. dag: Paris - Poissy - Rouen. Tidligt morgen forlader vi Paris og sejler til Poissy. Der bliver et ophold i Poissy, hvor der er mulighed for at gå en tur i den hyggelige by eller en tur langs Seinen. Vi får frokost ombord inden en afslappende eftermiddag på skibet, hvor vi undervejs passerer vi bl.a. Mantes La Jolie og de mange smukke villaer, der ligger ned til Seinen. Aftensmad og hygge på skibet om aftenen.

4. dag: Rouen - Honfleur. Efter en dejlig morgenmad ombord på skibet skal vi se nærmere på byen Rouen. Vi går en tur gennem de charmerende smalle gader til Vieux Marché - pladsen hvor Jeanne d'Arc i 1431 blev brændt på bålet og videre forbi Notre Dame katedralen, som er udødeliggjort gennem Claude Monets berømte malerier af kirkefacaden i forskelligt lys. Rouen er et fantastisk spil mellem gotikkens pragtbygninger og de normanniske bindingsværkshuse. Mange vil mene, at Rouen er Frankrigs smukkeste middelalderby - og ikke uden grund. Vi vender tilbage til skibet og sejler videre til Honfleur. Denne aften ombord står i gallamiddagens tegn - skibet personale disker op med noget af det bedste fra det franske køkken.

5. dag: Honfleur - Etretat. Formiddagen bruger vi i Honfleur med de maleriske gader. Det var herfra maleren Claude Monet trak sine kunstnervenner til sit lille "paradis" i Giverny for at dyrke den nye kunstretning, impressionismen. Vi går en tur til det gamle havneområde, hvorfra mange opdagelsesrejsende tog ud i verden og grundlagde franske kolonier. Vi besøger også Frankrigs største trækirke St. Catherine. Tilbage ombord på skibet får vi frokost, inden vi tager en eftermiddagsudflugt med bus. Vi kører til Etretat, hvor vi finder de enestående og naturskønne strande og har en flot udsigt til de imponerende hvide klinter. Nyd tiden i byen med en gåtur ved stranden eller en calvados på en af de hyggelige cafeer. I aften skal vi nyde den sidste aftensmad ombord på skibet.

6. dag: Hjemrejse. Efter morgenbuffeten er det tid at tage afsked med skib og besætning. Vi forlader skibet og sætter kursen mod overnatningshotellet i Tyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten.

7. dag: Hjemkomst. Vi fortsætter hjemturen med passende pauser. Efter mange oplevelser ankommer vi til vore hjembyer hen på aftenen.

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign.
Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt at blive på skibet og nyde faciliteterne her.
Vi bruger vores egen bus til udflugter på turen.   

 

Rejse: Seinen, Flodkrydstogt


"Igen en super tur med Hanstholm Rejser"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."MS Botticelli

Flodkrydstogtskibet MS Botticelli er et flot og moderne skib, som er bygget i år 2004 og renoveret i 2016. Det er et todækkerskib med plads til 149 passagerer og har 75 kabiner. Skibet har restaurant, bar og stort soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse. Alle kahytter er med eget bad og toilet, tv, sikkerhedsboks, 220 volt, Aircondition og Wi-Fi ombord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign.

Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt at blive på skibet og nyde faciliteterne her.

Vi bruger vores egen bus til udflugter på turen.   

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatninger i Tyskland
 • 4 x overnatning på skibet
 • 6 x morgenbuffet
 • 3 x frokost
 • 5 x aftensmad
 • 1 x gallamiddag
 • Drikkevarer på skibet
 • Velkomstdrink
 • Alle udflugter (ekskl. entreer)
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for enekahyt: 2.100,-

Tillæg for kahyt på øvre dæk: 700,- pr. person

Tillæg for enekahyt på øvre dæk: 2.800,- pr. person

Anmeldelser af Seinen - Flodkrydstogt

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Ole 25.06.19
Super tur

__________________________________________________

 Agnethe 04.09.18
Igen en super tur med Hanstholm Rejser

__________________________________________________

 Ruth 03.09.18
Vi er godt tilfredse med turen, vi kommer igen en anden gang. 

__________________________________________________

 Leif 03.09.18
Fantastisk skøn rejse - alt var perfekt - tak til alle for turen!!!!

__________________________________________________

 Ronald 16.08.17
Super godt rejseselskab

__________________________________________________

 Edith 14.08.17
Virkelig veltilrettelagt rejse med dygtig rejseleder, der giver os mange informationer og som ved noget om de steder og ting, vi ser.

__________________________________________________

 Krista 14.08.17
En rigtig afslappet ferie med god service af personalet på båden. Gode kahytter med god plads.

__________________________________________________

 Hanna 14.08.17
Har rejst med Hanstholm Rejser flere gange, er aldrig blevet skuffet!

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

9.598
Tyskland - Østrig - Ungarn

Donau - Flodkrydstogt

Bus & båd
7.498
Tyskland - Frankrig

Rhinen & Mosel - Flodkrydstogt

Bus & båd
6.598
Holland

Holland & Belgien - Flodkrydstogt

Bus & båd