Seinen - Flodkrydstogt

Paris • Les Andelys • Honfleur • Deauville • Trouville • Rouen • Paris

Oplev en af Frankrigs store og berømte floder - Seinen - på den attraktive strækning fra Paris til Normandiet. Vi starter i byernes by Paris, sejler til den skønne kystby Honfleur og slutter krydstogtet tilbage i Paris. Ombord på det komfortable flodpassagerskib MS Botticelli får vi nogle dejlige, afslappende dage med nye og spændende oplevelser hver eneste dag. Undervejs passerer skibet kendte landskaber og byer. Nogle steder går vi på opdagelse i land, andre steder står vores bus klar til en udflugt. Hver gang vender vi tilbage til MS Botticelli for at spise, nyde udsigten fra det store soldæk, hygge eller bare slappe af. Velkommen ombord til dejlige dage med mange oplevelser.

 

Highlights

 • Charmerende og maleriske Honfleur
 • Middelalderbyen Rouen, hvor Jeanne d'Arc blev brændt på bålet
 • Byernes by Paris
 • Kystbyerne Trouville og Deauville
 • Komfortabelt skib med god forplejning og højt serviceniveau
 • Drikkevarer og alle måltider inkluderet på skibet
 • Unikke naturoplevelser ved Seinen
 • Afslappende skibsrejse med soldæk

Afgange

Afrejse: 
01/10/2023
Hjemkomst: 
08/10/2023
Antal dage: 
8
Pris uden tilkøb: 
9.398
Forespørg

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten.

2. dag: Paris. Vi fortsætter turen til Frankrig og ankommer til den imponerende storby Paris sidst på eftermiddagen. Tæt ved Eiffeltårnet ligger MS Botticelli klar til at modtage sine gæster. Matroserne bringer bagagen til de reserverede kabiner. Vi mødes til en velkomstdrink og præsentation af besætningen, inden vi skal nyde den første middag ombord i restauranten. Fra soldækket er der en fantastisk udsigt over byen, især når lysene tændes ud på aftenen. I løbet af natten sejler skibet den første strækning på Seinen.   

3. dag: Les Anderlys. Vi nyder den første morgenmad ombord, mens vi sejler videre på Seinen. Fra skibet kan vi nyde det smukke landskab til vi når Les Andelys. Her kan man enten gå en tur i byen eller tage med på en eftermiddagstur i bussen, hvor vi kører en tur i det franske landskab. Vi vender tilbage til skibet og får aftensmad, mens vi sejler videre til Honfleur.

4. dag: Honfleur - Trouville - Deauville. Vi bruger formiddagen i Honfleur. Det var herfra maleren Claude Monet trak sine kunstnervenner til sit lille "paradis" i Giverny for at dyrke den nye kunstretning, impressionismen. Vi går en tur til det gamle havneområde, hvorfra mange opdagelsesrejsende tog ud i verden og grundlagde franske kolonier. Vi besøger også Frankrigs største trækirke St. Catherine. Tilbage ombord på skibet får vi frokost, inden vi tager en eftermiddagsudflugt med bus, hvor vi kører gennem to af Normandiets mest eksklusive badebyer - Trouville og Deauville. Kyststrækningen langs de to byer kaldes for Côte Fleurie Riviera - Blomsterkysten og dette område fyldes med brede badestrande, masser af blomster, pompøse store hoteller og hyggelige cafeer. Vi nyder aftensmaden ombord på skibet. Om aftenen er der mulighed for en gåtur i den hyggelige by.  

5. dag: Honfleur - Rouen. Vi tilbyder en halvdags tur til Rouen, hvor vi går en tur gennem de charmerende smalle gader til Vieux Marché - pladsen hvor Jeanne d'Arc i 1431 blev brændt på bålet og videre forbi Notre Dame katedralen, som er udødeliggjort gennem Claude Monets berømte malerier af kirkefacaden i forskelligt lys. Mange vil mene, at Rouen er Frankrigs smukkeste middelalderby - ikke uden grund. Denne aften står i gallamiddagens tegn - skibets personale disker op med noget af det bedste fra det franske køkken. Sidst på aftenen tager vi afsked med Honfleur og sejler tilbage mod Paris.

6. dag: Paris. Vi får morgenmad og frokost ombord, mens vi sejler mod Paris. Indsejlingen til Paris er en smuk oplevelse, som vi kan opleve fra skibets soldæk. Resten af dagen bruges i Paris, og vi starter med at køre en byrundtur med bussen, hvor vi kommer forbi mange af de storslåede seværdigheder, som Paris byder på. Vi kører langs Seinen og ser Notre Dame Kirken, langs Champs-Elysees til Concordepladsen og Triumfbuen. Vi vender tilbage til skibet og får aftensmad. Nyd den sidste aften i Paris med en gåtur langs Seinen eller en afslappende aften i skibets lounge bar.   

7. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden er det tid at tage afsked med skib og besætning. Vi forlader skibet og sætter kursen mod overnatningshotellet i Tyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten.

8. dag: Hjemkomst. Vi fortsætter hjemturen med passende pauser. Efter mange oplevelser ankommer vi til vore hjembyer hen på aftenen.

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign.
Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt at blive på skibet og nyde faciliteterne her.
Vi bruger vores egen bus til udflugter på turen.   

MS Botticelli

Flodkrydstogtskibet MS Botticelli er et flot og moderne skib, som er bygget i år 2004 og renoveret i 2016. Det er et todækkerskib med plads til 149 passagerer og har 75 kabiner. Skibet har restaurant, bar og stort soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse. Alle kahytter er med eget bad og toilet, tv, sikkerhedsboks, 220 volt. Aircondition og WiFi ombord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign.

Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt at blive på skibet og nyde faciliteterne her.

Vi bruger vores egen bus til udflugter på turen.   

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatninger i Tyskland
 • 5 x overnatning på skibet
 • 7 x morgenbuffet
 • 4 x frokost
 • 6 x aftensmad
 • 1 x gallamiddag
 • Drikkevarer på skibet
 • Velkomstdrink
 • Alle udflugter (ekskl. entreer)
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for enekahyt: 2.800,-

Tillæg for kahyt på øvre dæk: 1.000,- pr. person

Tillæg for enekahyt på øvre dæk: 3.700,- pr. person

Anmeldelser af Seinen - Flodkrydstogt

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Ole 25.06.19
Super tur

__________________________________________________

 Agnethe 04.09.18
Igen en super tur med Hanstholm Rejser

__________________________________________________

 Ruth 03.09.18
Vi er godt tilfredse med turen, vi kommer igen en anden gang. 

__________________________________________________

 Leif 03.09.18
Fantastisk skøn rejse - alt var perfekt - tak til alle for turen!!!!

__________________________________________________

 Ronald 16.08.17
Super godt rejseselskab

__________________________________________________

 Edith 14.08.17
Virkelig veltilrettelagt rejse med dygtig rejseleder, der giver os mange informationer og som ved noget om de steder og ting, vi ser.

__________________________________________________

 Krista 14.08.17
En rigtig afslappet ferie med god service af personalet på båden. Gode kahytter med god plads.

__________________________________________________

 Hanna 14.08.17
Har rejst med Hanstholm Rejser flere gange, er aldrig blevet skuffet!

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

12.298
Tyskland

Flodkrydstogt Elben

Bus & båd
7.798
Tyskland
Frankrig

Rhinen & Mosel - Flodkrydstogt

Bus & båd
7.098
Holland

Holland & Belgien - Flodkrydstogt

Bus & båd