Seinen - Flodkrydstogt

Honfleur - Trouville - Deauville - Rouen - Poissy - Paris

Nu har du muligheden for at opleve en af Frankrigs store og berømte floder - Seinen - på den attraktive strækning fra Normandiet til Paris. Vi starter i Honfleur i Normandiet og slutter i byernes by Paris. Ombord på det komfortable flodpassagerskib MS Seine Princess får vi nogle dejlige, afslappende dage med nye og spændende oplevelser hver eneste dag. Undervejs passerer skibet kendte landskaber og byer. Nogle steder går vi på opdagelse i land, andre steder står vores bus klar til en udflugt. Hver gang vender vi tilbage til MS Seine Princess for at spise, nyde udsigten fra det store soldæk, hygge eller bare slappe af. Velkommen ombord til dejlige dage med mange oplevelser.

 

 

Afgange

Afrejse: 
13/06/2019
Hjemkomst: 
19/06/2019
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
8.698
Bestil

Highlights

 • Charmerende og maleriske Honfleur
 • Badebyerne Trouville & Deauville
 • Middelalderbyen Rouen, hvor Jeanne d'Arc blev brændt på bålet
 • Premium flodkrydstogt skib
 • Drikkevarer og alle måltider inkluderet på skibet
 • Unikke naturoplevelser ved Seinen
 • Besøg i Paris
 • Afslappende skibsrejse med soldæk

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse: Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten.

2. dag: Honfleur. Vi fortsætter turen til Frankrig til den charmerende Atlanterhavs by Honfleur. Her ligger MS Seine Princess klar til at modtage sine gæster. Matroserne bringer bagagen til de reserverede kabiner. Vi mødes til en velkomstdrink og præsentation af besætningen samt middag i restauranten.

3. dag: Honfleur - Trouville - Deauville. Vi bruger formiddagen i Honfleur. Det var herfra maleren Claude Monet trak sine kunstnervenner til sit lille "paradis" i Giverny for at dyrke den nye kunstretning, impressionismen. Vi går en tur til det gamle havneområde, hvorfra mange opdagelsesrejsende tog ud i verden og grundlagde franske kolonier. Vi besøger også Frankrigs største trækirke St. Catherine. Tilbage ombord på skibet får vi frokost, inden vi tager en eftermiddagsudflugt med bus, hvor vi kører gennem to af Normandiets mest eksklusive badebyer - Trouville og Deauville. Kyststrækningen langs de to byer kaldes for Côte Fleurie Riviera - Blomsterkysten og dette område fyldes med brede badestrande, masser af blomster, pompøse store hoteller og hyggelige cafeer. Vi nyder aftensmaden ombord på skibet. Afhængig af tidevandet sejler vi fra Honfleur om aftenen mod Rouen.

4. dag: Rouen. Vi ankommer til Rouen, og efter morgenmaden går vi en tur gennem de charmerende smalle gader til Vieux Marché - pladsen hvor Jeanne d'Arc i 1431 blev brændt på bålet og videre forbi Notre Dame katedralen, som er udødeliggjort gennem Claude Monets berømte malerier af kirkefacaden i forskelligt lys. Rouen er et fantastisk spil mellem gotikkens pragtbygninger og de normanniske bindingsværkshuse. Mange vil mene, at Rouen er Frankrigs smukkeste middelalderby - ikke uden grund. Vi vender tilbage til skibet og får frokost, mens vi sejler videre til Poissy. Om eftermiddagen kan vi slappe af på bådens soldæk med udsigten til de stejle hvide klinter langs floden. Aftensmad og hygge på båden om aftenen. 

5. dag: Poissy - Paris. Formiddagen bruger vi i Poissy, hvor der er mulighed for at gå en tur i den hyggelige by eller en tur langs Seinen. Vi får frokost ombord inden en afslappende eftermiddag på skibet. Vi sejler videre til Paris og ankommer til den imponerende by sidst på aftenen. På vejen passerer vi bl.a. Giverny, Mantes La Jolie og mange smukke villaer der ligger ned til Seinen. I det fjerne nærmer Paris sig. Et storslået skue - den forbløffende forstad "La Défense" overrumpler og er et vidnesbyrd om franskmændenes søgen efter fornyelse.  Særlig prominent er "Menneskehedens Triumfbue" tegnet af den danskfødte arkitekt Otto von Spreckelsen.  Den 105 meter høje bygning dominerer nu hovedstadens silhuet sammen med Eiffeltårnet. Vi lægger til kaj tæt ved Eiffeltårnet i Paris. Den sidste aften ombord står i gallamiddagens tegn - skibets personale disker op med noget af det bedste fra det franske køkken. Fra soldækket er der en fantastisk udsigt over byen, især når lysene tændes ud på aftenen.

6. dag: Paris. Efter morgenbuffeten er det tid at tage afsked med skib og besætning. Vi forlader skibet og kører en rundtur gennem Paris, inden vi sætter kursen mod overnatningshotellet i Tyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten.

7. dag: Hjemrejse. Vi fortsætter hjemturen med passende pauser. Efter mange oplevelser ankommer vi til vore hjembyer hen på aftenen.

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign.

Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt at blive på skibet og nyde faciliteterne her.

Vi bruger vores egen bus til udflugter på turen.

Rejse:
Seinen Flodkrydstogt
"Igen en super tur med Hanstholm Rejser"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."


MS Seine Princess

Flodkrydstogtskibet MS Seine Princess er et flot og moderne premiumskib, som er bygget i år 2002 og renoveret i 2010. Det er et todækkerskib med plads til 138 passagerer og har 67 kabiner. Skibet har restaurant, bar og stort soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse. Alle kahytter er med eget bad og toilet, tv, sikkerhedsboks, hårtørrer og 220 volt. Aircondition og Wi-Fi ombord.

 

 

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign.

Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt at blive på skibet og nyde faciliteterne her.

Vi bruger vores egen bus til udflugter på turen.   

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatninger i Tyskland
 • 4 x overnatning på skibet
 • 6 x morgenbuffet
 • 3 x frokost
 • 5 x aftensmad
 • 1 x gallamiddag
 • Drikkevarer på skibet
 • Velkomstdrink
 • Alle udflugter (ekskl. entreer)
 • Rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for enekahyt: 2.400,-

Tillæg for kahyt på øvre dæk: 900,- pr. person

Tillæg for enekahyt på øvre dæk: 3.300,- pr. person

Anmeldelser af Seinen - Flodkrydstogt

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

__________________________________________________

 Agnethe 04.09.18
Igen en super tur med Hanstholm Rejser

__________________________________________________

 Ruth 03.09.18
Vi er godt tilfredse med turen, vi kommer igen en anden gang. 

__________________________________________________

 Leif 03.09.18
Fantastisk skøn rejse - alt var perfekt - tak til alle for turen!!!!

__________________________________________________

 Ronald 16.08.17
Super godt rejseselskab

__________________________________________________

 Edith 14.08.17
Virkelig veltilrettelagt rejse med dygtig rejseleder, der giver os mange informationer og som ved noget om de steder og ting, vi ser.

__________________________________________________

 Krista 14.08.17
En rigtig afslappet ferie med god service af personalet på båden. Gode kahytter med god plads.

__________________________________________________

 Hanna 14.08.17
Har rejst med Hanstholm Rejser flere gange, er aldrig blevet skuffet!

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

9.698
Tyskland - Østrig - Ungarn

Donau - Flodkrydstogt

Bus & båd
7.498
Tyskland

Rhinen & Mosel - Flodkrydstogt

Bus & båd
6.598
Holland

Holland & Belgien - Flodkrydstogt

Bus & båd