Seinen - Flodkrydstogt

Honfleur - Trouville - Deauville - Caudebec en Caux - Rouen - Paris

Nu har du muligheden for at opleve en af Frankrigs store og berømte floder - Seinen - på den attraktive strækning fra Normandiet til Paris. Vi starter i Normandiet og slutter i byernes by Paris. Ombord på det komfortable flodpassagerskib MS Renoir får vi nogle dejlige, afslappende dage med nye og spændende oplevelser hver eneste dag. Undervejs passerer skibet kendte landskaber og byer.

Nogle steder går vi på opdagelse i land, andre steder står vores bus klar til en udflugt. Hver gang vender vi tilbage til MS Seine Renoir for at spise, nyde udsigten fra det store soldæk, hygge eller bare slappe af. Velkommen om bord til dejlige dage med mange oplevelser.

 

Afgange

Afrejse: 
25/08/2018
Hjemkomst: 
31/08/2018
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
9.498
Bestil

Highlights

 • Charmerende og maleriske Honfleur, hvor impressionister fandt deres inspiration
 • Badebyerne Trouville & Deauville
 • Middelalder byen Rouen, hvor Jeanne d'Arc blev brændt på bålet
 • 4-stjernet flodkrydstogt skib
 • Drikkevarer og alle måltider inkluderet på skibet
 • Unikke naturoplevelser ved Seinen
 • Besøg i Paris
 • Afslappende skibsrejse med soldæk

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten.

2. dag: Honfleur Efter morgenmaden fortsætter vi turen til Frankrig til den charmerende Atlanterhavs by Honfleur. Her ligger MS Renoir klar til at modtage sine gæster. Matroserne bringer bagagen til de reserverede kabiner. Vi mødes til en velkomstdrink og præsentation af besætningen samt middag i restauranten.

3. dag: Honfleur - Trouville - Deauville. Vi bruger formiddagen i Honfleur. Det var herfra maleren Claude Monet trak sine kunstnervenner til sit lille "paradis" i Giverny for at dyrke den nye kunstretning, impressionismen. Vi går en tur til det gamle havneområde hvorfra mange opdagelsesrejsende tog ud i verden og grundlagde franske kolonier. Vi besøger også Frankrigs største trækirke, St. Catherine. Tilbage ombord på skibet får vi frokost, inden vi tager en eftermiddagsudflugt med bus, hvor vi kører gennem to af Normandiets mest eksklusive badebyer - Trouville og Deauville. På den fashionable Cote Fleurie Riviera lokkes der med kasino, pompøse hoteller, velholdte hestevæddeløbsbaner - her leves livet nogle måneder af året - her bliver "man" set. I sæsonen dukker industrifyrster, oliesheiker og kendte filmstjerner som Robert de Niro, Clint Eastwood, George Clooney, Julia Roberts og Harrison Ford op til Deauville Film Festival. Om aftenen sejler vi fra Honfleur mod Caudebec-en-Caux.

4. dag: Caudebec-en-Caux - Rouen. Få kilometer fra Caudebec-en-Caux findes nogle af Frankrigs største klosterruiner. Klostrene havde rige kår i Middelalderen. Et af Frankrigs største og mest imponerende klostre var Abbediet i Jumiéges. I dag domineres området af klostrets kirke, hvis mure er betagende både ved sine smukke linjer som sine dimensioner og de 43 meter høje tårne. Vi når også at se lidt af byen Caudebec-en-Caux, inden vi vender tilbage til skibet, som kort før frokost sejler videre mod Rouen. Fra de flade kystområder ved Atlanten rejser naturen sig nu med stejle hvide klinter langs floden. Om eftermiddagen ankommer vi til Rouen. Vi går en tur gennem de charmerende smalle gader til Vieux Marché - pladsen hvor Jeanne d'Arc i 1431 blev brændt på bålet og videre forbi Notre Dame katedralen som er udødeliggjort gennem Claude Monets berømte malerier af kirkefacaden i forskelligt lys. Rouen er et fantastisk spil mellem gotikkens pragtbygninger og de normanniske bindingsværkshuse. Mange vil mene, at Rouen er Frankrigs smukkeste middelalderby - ikke uden grund. Vi vender tilbage til skibet i god tid inden aftensmaden.

5. dag: Seinen - Paris. I de tidlige morgentimer sejler vi videre mod Paris. Vi passerer bl.a. Giverny, Mantes La Jolie og mange smukke villaer der ligger ned til Seinen. Vi får frokost om bord inden en afslappende eftermiddag på skibet. Vi forlader Normandiet og bynavne som St. Germain og St. Denis dukker op. I det fjerne nærmer Paris sig. Et storslået skue - den forbløffende forstad "La Défense" overrumpler og er et vidnesbyrd om franskmændenes søgen efter fornyelse. Særlig prominent er "Menneskehedens Triumfbue" tegnet af den danskfødte arkitekt Otto von Spreckelsen. Den 105 meter høje bygning dominerer nu hovedstadens silhuet sammen med Eiffeltårnet. Sidst på eftermiddagen lægger vi til kaj tæt ved Eiffeltårnet i Paris. Den sidste aften om bord står i gallamiddagens tegn. Skibet kabyspersonale disker op med noget af det bedste fra det franske køkken. Fra soldækket er der en fantastisk udsigt over byen, især når lysenes tændes ud på aftenen.

6. dag: Paris. Efter morgenbuffeten er det tid at tage afsked med skib og besætning. Vi forlader skibet og kører en rundtur gennem Paris, inden vi sætter kursen mod overnatningshotellet i Tyskland. Vi får aftensmad ved ankomsten.

7. dag: Hjemrejse. Vi fortsætter hjemturen med passende pauser. Efter mange oplevelser ankommer vi til vore hjembyer hen på aftenen.

Rejse:
Seinen
"Virkelig veltilrettelagt rejse med dygtig rejseleder, der giver os mange informationer og som ved noget om de steder og ting, vi ser."

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."


MS Renoir

Flodkrydstogt skibet MS Renoir er bygget i år 1999 og renoveret i 2011 og i løbet af vinteren 2017 renoveres skibet igen, således at skibet i 2018 er et Premium skib med større moderniserede kahytter. Skibet er et komfortabelt todækkerskib. Der er aircondition overalt indvendig på skibet, stor lounge med bar og dansegulv. Stort soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse. Alle kahytter er med eget bad og toilet, TV, sikkerhedsboks, telefon, hårtørrer og 220 volt. 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 4 x overnatning på båden i kahyt på øvre dæk
 • 6 x morgenbuffet
 • 3 x frokost
 • 6 x aftensmad
 • Velkomstdrink
 • Drikkevarer på skibet til alle måltider
 • Alle udflugter (eksl. entreer)
 • Rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for enekahyt på øvre dæk: 2.300,-

Anmeldelser af Seinen - Flodkrydstogt

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

__________________________________________________

 Edith 14.08.17
Virkelig veltilrettelagt rejse med dygtig rejseleder, der giver os mange informationer og som ved noget om de steder og ting, vi ser.

__________________________________________________

 Krista 14.08.17
En rigtig afslappet ferie med god service af personalet på båden. Gode kahytter med god plads.

__________________________________________________

 Hanna 14.08.17
Har rejst med Hanstholm Rejser flere gange, er aldrig blevet skuffet!

__________________________________________________

 Ronald 16.08.17
Super godt rejseselskab

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

9.698
Tyskland - Østrig - Ungarn

Donau - Flodkrydstogt

Bus & båd
6.998
Tyskland

Rhinen & Mosel - Flodkrydstogt

Bus & båd
6.598
Holland

Holland & Belgien - Flodkrydstogt

Bus & båd