Polen - Rundrejse på HILTON

Poznan • Gdansk • Gdynia • Sopot • Olsztyn • Masurien • Warszawa • Czestochowa • Krakow • Wroclaw

En spændende og ny rundrejse, hvor vi skal bo på HILTON hoteller hele vejen gennem Polen. Polen gemmer på rigtig mange smukke steder, og denne rejse er fyldt med både natur, kulturelle oplevelser, storbyer og selvfølgelig nogle af Polens største seværdigheder. Rejsen bringer os rundt i det meste af Polen, og mange steder mødes vi af lokale guider, som viser os deres ynglingssteder. Tag med på rundtur, bo på luksuriøse hoteller, se Polens mest populære seværdigheder og få uforglemmelige oplevelser med hjem.

 

Highlights:

 • Oplev mange af Polens attraktioner
 • Polens hovedstad
 • Hyggelige byer
 • Skønne HILTON Hoteller
 • Oliwa Katedralen med orgelspil
 • Lokal guide mange dage
 • Mange entreer inkluderet
 • Se det hellige billede af "Den sorte Madonna"

 

Afgange

Afrejse: 
20/05/2024
Hjemkomst: 
29/05/2024
Antal dage: 
10
Pris uden tilkøb: 
11.498
Forespørg
Afrejse: 
30/09/2024
Hjemkomst: 
09/10/2024
Antal dage: 
10
Pris uden tilkøb: 
11.998
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Vi starter rundrejsen med opsamling ned gennem Jylland og kører med passende pauser til Poznan, hvor vi bliver indkvarteret på rejsens første Hilton hotel, som byder os velkommen med "Martins Horn" - en croissant som traditionelt tilberedes i Poznan. Har man lyst, er det en flot aftenoplevelse at gå til byens markedsplads, kun få minutter fra hotellet.

2. dag: Poznan - Gdansk. Efter morgenmaden vil en lokal guide vise de største seværdighederne i Poznan, herunder Skt. Peter og Paul Katedralen, rådhuset og Jomfru Maria Kirken. Efter rundvisningen i Poznan går turen videre mod Gdansk, som er beliggende i det nordlige Polen ud til Østersøen. Den tidligere hansestad er en del af de tre sammenlagte byer; Gdansk, Sopot og Gdynia, som kaldes for Trebyen. I Gdansk indkvarteres vi på Hilton Gdansk, hvor vi skal overnatte de næste 2 nætter. Dagsetape ca. 315 km.

3. dag: Gdansk - Gdynia - Sopot. I dag skal vi på kongeruten og opleve de 3 byer med en lokal guide. Vi starter i Gdansk, hvor vi bl.a. skal besøge et Rav Museum (inkluderet) og smage en snaps med små guldflager i - også kendt som Gdansk Goldwater (inkluderet). Vi ser Gdansk og den gamle bydel med mange smukke og smalle bygninger. Derefter til Gdynia som engang var en fiskerby, men nu er Polens vigtigste baltiske havn. I kurbyen Sopot skal vi bl.a. se den længste træmole i Europa. Inden vi vender tilbage til Gdansk, skal vi ind og se Katedralen i Oliwa og nyde en orgelkoncert med en helt fantastisk akustik (inkluderet).

4. dag: Gdansk - Olsztyn. Vi forlader Gdansk og rejser videre til byen Olsztyn, som ligger i det nordøstlige Polen, det tidligere Østpreussen. Vi ser nærmere på byen, og der bliver tid på egen hånd. Her skal vi bo på det nye Hampton by Hilton de næste 2 nætter. Dagsetape ca. 170 km.

5. dag: Olsztyn - Masurien. Vi bor i den smukke region Masurien - de 1000 søers land, som er et naturområde med skove, enge og søer. Vi tager med en lokal guide på udflugt i den nærliggende natur. Vi kører gennem det flotte sølandskab og holder i nogle af de små hyggelige byer ved søerne i regionen. Vi ser også den smukke barokkirke (inkluderet) i byen Swieta Lipka og videre til Rastenburg Slot (inkluderet). Sidst på eftermiddagen vender vi tilbage til hotellet i Olsztyn.

6. dag: Warszawa. Turen går i dag videre til Polens hovedstad Warszawa. Vi ankommer til byen over middag og vil køre en guidet rundtur i byen og se resterne fra kommunisttiden, Kulturpaladset, den rekonstruerede gamle bydel med kongeslottet. Vi skal også på polsk vodkamuseum (inkluderet) med smagsprøver og historier om den polske vodka. Vi har overnatning på Hilton Warszawa City - endnu et fantastisk hotel med flot panoramaudsigt over byen fra de øverste etager. Dagsetape ca. 230 km

7. dag: Czestochowa - Krakow. Vi nyder morgenmaden, inden vi forlader Warszawa og kører mod syd til Krakow. På vejen kommer vi forbi Czestochowa. Her skal vi besøge det berømte Jasna Gora kloster (inkluderet) med det hellige billede af "Den sorte madonna", som viser Guds Moder med Jesusbarnet. Stedet er verdensberømt og kendt af pilgrimme fra hele verden. Sidst på eftermiddagen tjekker vi ind på Hilton Garden Inn i Krakow, hvor vi overnatter 2 nætter. Hotellet ligger centralt, og det er muligt at gå en aftentur i Krakow. Dagsetape ca 360 km

8. dag: Krakow. I dag skal vi opleve den kongelige by Krakow med den flotte og gamle bykerne, som blev optaget på UNESCOs verdens kulturarvliste i 1978. Sammen med en lokal guide skal vi bl.a. se markedshallerne fra ca. år 1300, hvor folk i gamle dage kom fra landet og solgte produkter, den vidunderlige Mariakirken, med Europas største alter fra Middelalderen. Vi ser Wawel højen med Kongeslottets smukke gård og besøger den betydningsfulde katedralbygning, hvor de fleste polske konger er blevet kronet og senere begravet (inkluderet). Efter en fin rundtur i byen vil der være tid på egen hånd i den skønne by.

9. dag: Krakow - Wroclaw. Fra Krakow går turen vestpå til Wroclaw. På en guidet spadseretur vil du se den travle markedsplads, rådhuset, katedraløen og torvet, hvor de fine gamle byhuse pryder. Under vores spadseretur møder vi måske de små dværge, som Wroclaw er kendt for. Da det er blevet den sidste aften i Polen, skal vi nyde en udsøgt 4-retters menu inkl. 2 drikkevarer på det futuristiske og ekstravagante DoubleTree by Hilton i Wroclaw. Vi overnatter i byens største hotelværelser, som gør den sidste nat i Polen helt perfekt. Dagsetape ca. 280 km

10. dag: Hjemrejse. Rejsens sidste dag er hjemrejsedag. Vi siger farvel til Polen, og fortsætter rejsen nordpå. Vi kører med passende pauser og er hjemme i vores hjembyer sent på aftenen.

HOTEL LISTE:

Hotel Hampton by Hilton Poznan Old Town****
Swiety Marcin 6, 61803 Poznan
Tlf.: +48 61 3067190
https://www.hilton.com/

 

Hotel Hilton Gdansk*****
Targ Rybny 1, 80838 Gdansk
Tlf.: +48 58 7787200
https://hiltongdansk.pl/

 

Hotel Hampton by Hilton Olsztyn****
Pilsudskiego 34, 10577 Olsztyn
Tlf.: +48 53 9145361
https://www.hilton.com/

 

Hotel Hilton Warszawa City*****
Grzybowska 63, 00844 Warszawa
Tlf.: +48 22 3565555
https://www.hilton.com/

 

Hotel Hilton Garden Inn****
Marii Konopnickiej 33, 30302 Kraków
Tlf.:: +48 12 3999000
https://www.hilton.com/

 

Hotel Double Tree by Hilton*****
Podwale 84, 50-414 Wrocław
Tlf.: +48 71 7770000
https://www.hilton.com/

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 9 x overnatning på HILTON hoteller i Polen
 • 9 x morgenmad
 • 8 x aftensmad
 • 1 x 4-retters menu med 2 drikkevarer på hotellet i Wroclaw
 • Entre til Rav Museum i Gdansk inkl. smagsprøve af Gdansk Goldwater
 • Entre til Oliwa Katedralen med orgelkoncert
 • Entre til Kirken i Swieta Lipka
 • Entre til slottet i Rastenburg
 • Entre til Vodka Museum med 3 smagsprøver
 • Entre Wawel Katedralen
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 3.400,-

Anmeldelser af Rundrejse på Hilton

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.298
Tjekkiet

Prag 2024

Busrejse
4.598
Polen

Barlinek

Busrejse
4.798
Tyskland

Dresden

Busrejse