Spanien - Santa Susanna

En skøn rejse til et varmere klima. Costa Brava kysten er mere end blot dejlige by og fantastisk strande. Her er også mulighed for en skøn tur i bjergene og en tur til Cataloniens hovedstad Barcelona. Costa Brava - Den vilde Kyst - har for menigmand været et sorgløst, jordisk paradis i næsten en menneskealder og er det til stadighed.

Denne rejse er ideel for alle, idet Spanien byder på mange forskellige og interessante oplevelser både for unge og ældre.

Afgange

Afrejse: 
11/10/2019
Hjemkomst: 
20/10/2019
Antal dage: 
10
Pris uden tilkøb: 
4.898
Bestil

Highlights

 • Skøn efterårsrejse
 • Udflugt til det berømte Benediktinerkloster, Montserrat
 • Heldagstur til Barcelona
 • Se Gaudis La Sagrada
 • Gå en tur på Ramblaen i Barcelona
 • Besøg på F.C. Barcelonas stadion Nou Camp
 • Se Den gamle bymur i Tossa de Mar

 

PROGRAM:

Fredag/Lørdag: Afgang fra Thisted kl. 14.00 med opsamling undervejs. Det går hurtigt sydover til vi når vort hotel i Santa Susanna om lørdagen. Vi forventer at ankomme til hotellet hen på aftenen, bliver indkvarteret og får sen aftensmad.

Tossa de Mar: Vi tager på en utrolig smuk tur langs kysten til Tossa de Mar, hvor vi kan se den gamle bymur fra det 12. århundrede. Muren og de store forsvarstårne gjorde byen næsten uindtageligt. Det er disse mure og tårne, der giver byen sit specielle præg. Den middelalderlige bydel, Vila Vella, på det sydlige forbjerg er en af de største seværdigheder på Costa Brava kysten. De gamle huse, deraf mange tidligere fiskerhuse, giver en særlig stemning og indbyder til en slentretur. Man kan også køre en tur i det lille tog op på bjerget eller rundt i byen. Vi får også mulighed for at nyde frokosten på en af de hyggelige restauranter med udsigt ud over havet. Desuden er her en fin badestrand og mange hyggelige butikker. Pris: 75,- kr.

Barcelona: Vi kører en heldagstur til Cataloniens hovedstad – Barcelona, med ca. 1,6 mill indb. Vi kører en rundtur i byen med bussen og gør stop undervejs for at se nærmere på nogle af seværdighederne. Vi skal bl.a. se La Sagrada Familia - Gaudis ufuldendte kirke, F.C. Barcelonas stadion, Nou Camp, hvor man kan komme ind på selve stadion og se det flotte museum (ca. 30,- euro) og/eller gå i den meget store butik med alt hvad hjertet begærer af souvenir for F. C. Barcelona. Vi kører også op på det lille bjerg Montjuich for at se det Olympiske Stadion og den fantastiske udsigt ned over Barcelona. Til sidst slutter vi af med tid på egen hånd på Ramblaen, en 1,5 km. lang gågade med masser af gøgl og sjove boder, og mulighed for at gå ind i sidegaderne med alle de spændende butikker og det store varehus for enden af Ramblaen. Pris: 75 kr.

La Sagrada: Der er ofte timelange køer for at komme ind i Gaudi´s berømte kirke. Vi tilbyder at forudbestille din entre billet til kirken, hvis du ønsker at se kirkens indre. Dette bestilles sammen med rejsen dog minimum 8 uger før afrejsen. Man kører med vores bus til og fra Barcelona på dagen, hvor Barcelona udflugter er. Man kan derfor ikke også deltage i byrundtur i Barcelona. Pris: 300,- kr incl entre og transport t/r Barcelona.

Blanes: Vi kører en halvdagstur til den gamle romerske by Blanes. I den gamle bydel, har man mulighed for at besøge den flotte og berømte botaniske have, grundlagt omkring år 1900. Her er ca. 3000 forskellige planter fra det meste af verdenen samt en fantastisk samling af kaktus, entre ca. 12,- euro. Der er også mulighed for at besøge den livlige havn i Blanes. Byen har en stor fiskeflåde, mange fiskehuse og en stor fiskeauktion. Pris 50,-

Montserrat: Det kæmpemæssige og imponerende bjerg Montserrat ligger i et utrolig flot klippefyldt landskab. Her er der mulighed for at se den Sorte Madonna samt benediktinerklosteret, som blev opført i 1025. Stedet besøges stadigt af pilgrimme, som kommer og tilbeder Cataloniens skytsengel. Det siges, at den sorte madonna blev fundet i en klippehule på stedet og netop på det sted byggede man klosteret og kirken. Pris: 75,-

Marked: Onsdag formiddag er der et stort og spændende marked i Calella. Fra Santa Susanna kører bussen til Calella.

Lørdag/søndag: Vi starter hjemturen efter morgenmaden og kører med passende pauser hjem. Der er ingen ophold ved grænsen på hjemturen. Forventet hjemkomst søndag eftermiddag.

Hotel Florida Park****

Lækkert 4-stjernet hotel beliggende blot 100 meter fra stranden og tæt på et bredt udvalg af barer, restauranter og butikker. Hotellet har dejligt pool og spaområde, fitness lokale, restaurant og bar. Værelserne er alle med balkon, aircondition, bad og toilet, TV og telefon

Hotel Florida Park****
Avda del Mar no 17
08398 Santa Susanna
Tlf.: +34 93 767 8090
http://hotelfloridapark.es/en/

Det kan være en god ide at tage et lille tæppe og en pude med til busturen.

Forhør nærmere om muligheder og priser på fly til Spanien. 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 7 x overnatning
 • 7 x morgenbuffet
 • 7 x aftensmad
 • Aircondition på alle værelser
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse: 1.500,-

Tilkøb - La Sagrada: 300,- (min. 8 uger før afrejse)

Børnerabat: 1.000,- pr. barn under 12 år i værelse med 2 fuldt betalende

Anmeldelser af Santa Susanna

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

__________________________________________________

 Ellen 24.10.17
Hanstholm Rejser: rejsebureauet som gør noget ekstra for deres kunder, kan kun anbefales

__________________________________________________

 Rosa & Otto 22.10.17

Lige hjemkommet fra en rigtig dejlig tur til Santa Susanna, hvor vi havde et barnebarn med. Florida Park Hotel er særdeles børnevenligt med stort svømmebassin, miniclub for de mindre børn, underholdning i form af quiz, banko for de større samt underholdning om aftenen for det mere voksne publikum. Dejlig mad, gode værelser, omgivelserne giver lyst til gåture i byen og til stranden. Rejsen kan absolut anbefales

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.698
Spanien

Calella

Busrejse
7.698
Frankrig

Sancerre

Busrejse
4.898
Spanien

Calella All-Inclusive

Busrejse