Tyskland - Schwalenberg

Cirka 50 km fra Rottefængerbyen Hameln ligger Schwalenberg - en idyllisk lille bindingsværksby. Allerede når man kører ind gennem byen ad de bumpende brosten mod hotellet, betages man af de smukke, gamle og velholdte bindingsværkshuse. Byen var traditionelt tilholdssted for kunstmalere, og kunsten lever da også stadig i de gamle huse. Her findes flere små gallerier, og malere kommer stadig på besøg for at arbejde med deres kunst. Omegnen byder på et væld af seværdigheder, og åbent landskab med grønne marker og enge, store skove og moser.

OBS: Intet tillæg for eneværelse. 

Afgange

Afrejse: 
07/06/2018
Hjemkomst: 
10/06/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.798
Forespørg
Afrejse: 
23/07/2018
Hjemkomst: 
26/07/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.798
Forespørg
Afrejse: 
24/09/2018
Hjemkomst: 
27/09/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.798
Bestil

Highlights

 • Oplev rottefængerbyen Hamln
 • Se Hermanns Denkmal som symboliserer Tysklands enhed
 • Tur til naturfænomenet Externsteine
 • Sejltur på Weserfloden
 • Danseaften på hotellet
 • Rundtur i Schwalenberg med nattevægter
 • Intet tillæg for eneværelse
 • Super hyggeligt og personligt hotel

 

PROGRAM: 

1. dag: Vi kører med passende pauser, til vi når vort hotel i Schwalenberg. Vi bliver indkvarteret og får aftensmad på hotellet. Aftenen kan vi nyde i hotellets hyggelige Bierstube eller måske spadsere en tur i byen.

2. dag: Efter morgenmaden tager vi på en udflugt til den spændende by Hameln, som er blevet kendt for sin fløjtespillende rottefænger. Husene i byen er velrestaurerede, blomsterprydede bindingsværkshuse blandet med enkelte stenhuse. Vi skal se Rottefængerhuset, Bryllupshuset og Rottefængerbrønden. Herfra kører vi gennem det smukke landskab og Teutoburger Wald til udsigtspunktet Hermanns Denkmal, et 54 meter højt monument, som siden 1819 har symboliseret Tysklands enhed. Senere tager vi til naturfænomenet Exensteine, som består af fritstående klippesøjler, der i middelalderen var et kristent valfartssted. Der bliver mulighed fora t gå en rundtur i Schwalenberg med nattevægter. 

3. dag: Efter morgenmaden besøger vi byen Høxter, der kan vi bl.a. se Benediktinerklosteret Corvey med den smukke Klosterkirke. Derefter kører vi langs floden Weser til Karlshafen, hvorfra man kan sejle en tur på Weserfloden (pris ca. 16 euro). Aftensmad på hotellet.

4. dag: Efter morgenmaden kører vi hjemover mod den dansk/tyske grænse. Efter en lille indkøbspause kører vi op gennem Jylland og regner med at være ved vore hjembyer først på aftenen.

Hotel Schwalenberger Malkasten***

Hotellet ligger midt i den idylliske by Schwalenberg, et hyggeligt hotel med en behagelig og uformel atmosfære, ideelt til nogle fredelige dage med afslapning og gode oplevelser. Alle værelser har bad/toilet, TV og telefon. Desuden har hotellet en fortræffelig restaurant og en hyggelig Bierstube, hvor vi bl.a. kan nyde frisktappet øl. Hver aften er der Happy Hour kl. 18-19. Hotellet har også solarium, opholdsrum og sauna.
 

Hotel Schwalenberger Malkasten
Neu Torstrasse 1
32816 Schwalenberg
Tel.: 0049 528 49 8060
www.schwalenberger-malkasten.de

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning på hyggeligt hotel 
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftensmad
 • Velkomstdrink
 • Danseaften 
 • Tur med nattevægter
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder 
 • 4-stjernet bus

 

OBS: Intet tillæg for eneværelse. 

Anmeldelser af Schwalenberg

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

2.198
Tyskland

Wismar & Schwerin

Busrejse
3.398
Tyskland

Kirchheim

Busrejse
3.398
Tyskland

Rügen

Busrejse