Tyskland - Schwalenberg

Schwalenberg er en smuk og idyllisk lille bindingsværksby. Allerede når man kører ind gennem byen ad de bumpende brosten mod hotellet, betages man af de smukke, gamle og velholdte bindingsværkshuse. Byen var traditionelt et tilholdssted for kunstmalere, og kunsten lever da også stadig i de gamle huse. Her findes flere små gallerier, og malere kommer stadig på besøg for at arbejde med deres kunst. Omegnen byder på et væld af seværdigheder, og åbent landskab med grønne marker og enge, store skove og moser.

OBS: Intet tillæg for eneværelse. 

 

Highlights

 • Oplev rottefængerbyen Hameln
 • Monumentet Hermanns Denkmal
 • Naturfænomenet Externsteine
 • Sejltur på Weserfloden
 • Danseaften på hotellet
 • Rundtur i Schwalenberg med nattevægter
 • Intet tillæg for eneværelse
 • Hyggeligt og personligt hotel

Afgange

Afrejse: 
15/04/2024
Hjemkomst: 
18/04/2024
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.198
Bestil
Afrejse: 
21/05/2024
Hjemkomst: 
25/05/2024
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
3.998
Forespørg
Afrejse: 
24/06/2024
Hjemkomst: 
28/06/2024
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
3.998
Bestil
Afrejse: 
15/07/2024
Hjemkomst: 
18/07/2024
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.198
Bestil
Afrejse: 
16/09/2024
Hjemkomst: 
20/09/2024
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
3.998
Bestil

PROGRAM: 

1. dag: Udrejse. Vi kører med passende pauser til vi når hotellet i Schwalenberg. Vi bliver indkvarteret og får aftensmad på hotellet. Aftenen kan vi nyde i hotellets hyggelige Bierstube eller måske spadsere en tur i byen.

2. dag: Hameln - Hermanns Denkmal - Externsteine. Efter morgenmaden tager vi på en udflugt til den spændende by Hameln, som er blevet kendt for sin fløjtespillende rottefænger. Husene i byen er velrestaurerede, blomsterprydede bindingsværkshuse blandet med enkelte stenhuse. Vi skal se Rottefængerhuset, Bryllupshuset og Rottefængerbrønden. Herfra kører vi gennem det smukke landskab og Teutoburger Wald til udsigtspunktet Hermanns Denkmal - et 54 m højt monument, og dermed et af Tysklands højeste. Alene statuens sværd vejer 550 kg. Hvert år ses stedet af mere end 500.000 besøgende. Senere tager vi til naturfænomenet Externsteine, som består af fritstående klippesøjler, der i middelalderen var et kristent valfartssted. Der bliver mulighed for at gå en rundtur i Schwalenberg med nattevægter.

3. dag: Høxter - Weserfloden. Efter morgenmaden besøger vi byen Høxter. Der kan vi bl.a. se Benediktinerklosteret Corvey med den smukke Klosterkirke. Derefter kører vi langs floden Weser til Karlshafen, hvorfra man kan sejle en tur på Weserfloden (pris ca. 25 €).

Hildesheim: På 5-dages turen kører vi til den smukke gamle by Hildesheim. Her kan vi se en af de ældste og smukkeste markedspladser i Tyskland med et af de ældste rådhuse i Tyskland fra 1268. Byen er også kendt for sine enestående kirker. Vi ser Mariendom den flotte domkirke og St. Michaelis kirken, begge fra 872. Begge blev bombet under 2.verdenskrig, restaureret i 1985, og er nu blevet en del af Verdens Kulturarv. Byen har også en del fine gamle bindingsværkshuse.

4/5. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden kører vi hjemover mod den dansk/tyske grænse. Efter en lille indkøbspause kører vi op gennem Jylland og regner med at være ved vore hjembyer først på aftenen.

 

Rejse: Schwalenberg


"Schwalenberg-rejsen er virkelig anbefalelsesværdig - så intet mindre end 5 flotte stjerner! Der er oplevelser for alle - og man får et indblik i henholdsvis byer, land/natur og kultur. En fantastisk rejse - som jeg kan leve længe på - og gerne gentager"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."Hotel Schwalenberger Malkasten***

Hotellet ligger midt i den idylliske by Schwalenberg. Hyggeligt hotel med en behagelig og uformel atmosfære, ideelt til nogle fredelige dage med afslapning og gode oplevelser. Hotellet har en fortræffelig restaurant og en hyggelig Bierstube. Alle værelser har eget bad og toilet. Hotellet har to etager og ingen elevator.

 

Hotel Schwalenberger Malkasten
Neu Torstrasse 1
32816 Schwalenberg
Tel.: +49 528 49 8060
www.schwalenberger-malkasten.de

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 3/4 x overnatning
 • 3/4 x morgenbuffet
 • 2/3 x aftensmad
 • 1 x grillaften
 • Velkomstdrink
 • Danseaften
 • Tur med nattevægter
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

OBS: Intet tillæg for eneværelse. 

Anmeldelser af Schwalenberg

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Lilian 26.09.23
Schwalenberg-rejsen er virkelig anbefalelsesværdig - så intet mindre end 5 flotte stjerner!  Der er oplevelser for alle - og man får et indblik i henholdsvis byer, land/natur og kultur.  En fantastisk rejse - som jeg kan leve længe på - og gerne gentager :-) 

__________________________________________________

 Mia 25.09.23
Jeg vil meget gerne anbefale turen til Schwalenberg med udflugter til bla Høxter og Hameln og sejltur på Weser.   Vi boede i et charmerende gammelt hotel i en hyggelig gammel by fra 1231 med imødekommende personale og dejlig mad.  Husene i Schwalenberg er meget vedligeholdte, så det føles, som at bo i et frilandsmuseum.   Hele området er meget frodigt og grønt.  Der var god tid til at nyde udflugterne. Ingen stress og jag.  En fantastisk chauffør gjorde, at vi kom helskindet både frem og tilbage. Det var ikke alle steder, der var lige fremkommelige, men det klarede han med bravour.  Guiden underholdt os med gamle farjokes, og sørgede for morgensang.   Vi havde en fest ombord på bussen.   Det er bestemt ikke sidste gang, jeg rejser med Hanstholm Rejser.

__________________________________________________

 Inger 17.09.21
Det var en rigtig dejlig tur, skøn gammelt hotel, maden og personalet var i top.... Byen var en rigtig hyggelig by med gamle bindingsværks huse og brosten i gaderne

__________________________________________________

 Lisbeth 13.09.21
4-stjerner er efter min mening passende, der er nemlig altid mulighed for forbedringer

__________________________________________________

 Krista 13.09.21
Schwalenberg er en rigtig hyggelig by, også naturen uden om byen

__________________________________________________

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.598
Tyskland

Stralsund • Rügen • Usedom

Busrejse
5.298
Tyskland

Rüdesheim

Busrejse
3.798
Tyskland

Templin

Busrejse