Østrig - St. Anton

Skøn busrejse til Østrig - til det bjergrige området Vorarlberg. Her er mulighed for mange spændende udflugter bl.a. til miniputstaten Samnaun. Vorarlberg er den vestligste beliggende delstat i Østrig og ligger mellem Bodensøen og Arlbergpasset. Vi bor i den hyggelige by St. Anton med 2632 indbyggere. Byen ligger i 1300 meters højde og omgivet af utrolig flot natur. Her er en hyggelig og livlig gågade med mange forretninger, cafeer og restauranter.  

 

Highlights:

 • Besøg den smukke og spændende by Innsbruck
 • Oplev Bodensøen og Rhinvandfaldene
 • Se den smukke natur i Silvretta Hochalpenstrasse
 • Tur til miniputstaten Samnaun
 • Besøg Bludenz og Milka Chokolade
 • Unik østrigsk natur

 

Afgange

Afrejse: 
05/09/2024
Hjemkomst: 
13/09/2024
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
8.298
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til vi når overnatningshotellet i Midttyskland, hvor vi bliver indkvarteret og får aftensmad.

2. dag: Østrig Efter morgenmaden fortsætter vi rejsen mod Østrig igennem det smukke Sydtyskland. Vi kører over Fernpasset til Vorarlberg og er på hotellet sidst på eftermiddagen, hvor vi bliver tildelt værelser og får aftensmad.

Bodensøen - Rhinvandfaldene: Skøn tur gennem Schweiz langs Bodensøen til byen Konstanz og videre til Rhinens udspring ved Schauffhausen. Her har Rhinen sit udspring, hvorfra den strømmer til Bodensøen og videre op gennem Europa. Udspringet er et smukt og brusende vandfald på 23 meter og er Mellemeuropas største. Her får vi mulighed for at sejle en tur til vandfaldet - en spændende og anderledes oplevelse (ca. 20 €)

Montafondalen - Silvretta Hochalpenstrasse: Efter morgenmaden kører vi en smuk bjergtur gennem Montafondalen til Silvretta Hochalpenstrasse. Vi ser smukke udsigter og kunstigt anlagte søer, hvorfra store turbinerør fører til store elkraftværker. Turen går videre til Bielerhöhe, som er Silvrettavejens højeste punkt og Silvrettas Stausee. Den betagende tur går gennem hårnålesving ned på den anden side af bjerget til Galtür og via Arlbergpasset tilbage til hotellet.

Bludenz: Vi kører en kort men spændende tur til Bludenz, hvor der bliver mulighed for at besøge Chokoladefabrikken Milka, hvor man har produceret den dejlige chokolade i over 100 år. Efter opholdet her kører vi tilbage til St. Anton og nyder resten af dagen i de dejlige omgivelser.

Innsbruck: Heldagsudflugt til Innsbruck, der ligger i en gryde af høje bjerge, der også i sommerhalvåret er snedækkede. Vi kører direkte til hovedstaden for det østrigske forbundsland Tyrol. Vi går en lille byrundtur, før der bliver tid på egen hånd til at se nogle af alle de mange seværdigheder og butikker, som byen byder på. Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet og får dejlig aftensmad.

Samnaun: Vi kører ad smukke veje til miniputstaten Samnaun, som ligger i Schweiz, men kun kan tilgåes via Østrig pga. de mange bjerge. Staten er stadig toldfri. Vi får lidt tid på egen hånd til at nyde byen, udsigten, de eksklusive butikker og restauranter.

Musikaften: I løbet af opholdet vil der blive arrangeret en Tyroler/musikaften.

8. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden kører vi nordpå gennem Østrig og videre gennem Sydtyskland til overnatningshotellet i Midttyskland. Vi holder passende pauser undervejs.

9. dag: Hjemkomst. Rejsen fortsætter nordpå til den dansk/tyske grænse, hvor vi holder en pause inden rejsen afsluttes op gennem Jylland.

 

Hotel Arlberg****

Lækkert 4-stjernet hotel, med pool og sauna, afslapningsområde, restaurant og elevator. Alle værelser har bad og wc. Gratis WiFi og safety boks

Hotel Arlberg****
Dorfstrasse 90
6580 St.Anton
Tlf.: +43 5446 22100

www.hotelarlberg.com

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatninger i Tyskland
 • 6 x overnatninger i St. Anton
 • 2 x aftensmad i Tyskland
 • 6 x aftensmad i Østrig
 • 8 x morgenmad
 • Afgift på Silvrette Hochalpenstrasse
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 800,-

Anmeldelser af St. Anton

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

6.598
Østrig

St. Johann - Pongau

Busrejse
8.698
Østrig

Abtenau

Busrejse
8.598
Østrig

Mariazell - Steiermark

Busrejse