Tyskland - Templin

Tag med på busrejse til Templin i delstaten Brandenburg, hvor vi skal bo på det dejlige Ahorn Seehotel Templin, som ligger lige ned til den idylliske sø Lübbesee. Hotellet giver gode muligheder for afslapning og hygge. Templin er en flot mindre by med en lang historie. Vi udforsker området nord for Berlin, som bl.a. byder på blide bakker og lyse fyrretræs skove. Vi besøger også hovedstaden Berlin på en heldagstur.

 

Highlights

 • Intet tillæg v/eneværelse
 • Danseaften på hotellet
 • Se skibshæveværket Niederfinow
 • Besøg ved Chorin Klosteret
 • Dagstur til Berlin
 • Hotel i grønne omgivelser

 

Afgange

Afrejse: 
19/04/2024
Hjemkomst: 
22/04/2024
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.798
Forespørg
Afrejse: 
22/11/2024
Hjemkomst: 
25/11/2024
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.798
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse – Templin. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til hotellet lidt udenfor Templin, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen. Vi får tildelt vores værelser og kan nyde de grønne omgivelser, inden aftensmaden serveres i hotellets restaurant.

2. dag: Niederfinow – Chorin Kloster – Templin. Vi starter dagen med en køretur ud i det flotte landskab og området omkring Templin. Vi skal bl.a. se Skibshæveværket Niederfinow. En usædvanlig konstruktion, hvor skibene bliver hævet op i 36 meters højde på kun 5 minutter - et imponerende syn. I nærheden ligger Chorin Klosteret - et af Nordtysklands største og ældste gotiske bygningsværker, bygget i det 13. århundrede. I klosteret storhedstid boede her op til 500 munke. I dag bliver stedet flittigt brugt til f.eks. koncerter. Endelig besøger vi også byen Templin, som er en mindre by med ca. 16.000 indbyggere. Her ser vi bl.a. en del af den gamle bymur fra det 13. århundrede og nogle af de bevarede bytårne samt centrum med det flotte rådhus. Efter lidt tid i byen kører vi tilbage til hotellet. Aftensmad på hotellet efterfulgt af musik og dans.

3. dag: Berlin. I dag kører vi en heldagstur til Berlin, som kun er 80 km væk. Ved ankomst kører en byrundtur til nogle af de største seværdigheder i Berlin. Vi ser bl.a. Berlinmuren, Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og Alexanderplatz med TV-tårnet. Vi bruger lidt tid ved den gamle grænseovergang Checkpoint Charlie, hvor der er meget at opleve – f.eks. Asisi Panorama, hvor man kan opleve livet i skyggen af muren i 1980’erne. Der vil også være lidt tid på egen hånd, inden vi kører tilbage til Templin. Aftensmad på hotellet.

4. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører med Danmark. Vi holder en pause ved grænsen. Forventet hjemkomst først på aftenen.

 

Ahorn Seehotel Templin ***

3-stjernet familievenligt hotel beliggende ned til søen Lübbesee i naturskønne omgivelser. Hotellet har egen restaurant, bar, fitnessrum, swimmingpool samt stort udvalg af aktiviteter (tilkøb) bl.a. minigolf og discgolf. Alle værelser har eget bad og toilet. Gratis WiFi.

Ahorn Seehotel Templin ***
Am Lübbesee 1
17268 Templin
Tlf. +49 3987 4800

https://www.ahorn-hotels.de/hotel/ahorn-seehotel-templin/

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatninger
 • 3 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • Danseaften i Sea Bar på hotellet
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

INTET tillæg for eneværelse

Anmeldelser af Templin

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.198
Tyskland

Schwalenberg

Busrejse
3.198
Tyskland

Berlin

Busrejse
4.798
Tyskland

Dresden

Busrejse