Forårstur / Weekendtur til Rügen, Tyskland

Nyd en forlænget weekend på øen Rügen og det skønne spahotel Cliff Hotel Rügen i Sellin, som ligger direkte ned til Østersøen. Hotellet har en 2000 m2 stor spaafdeling med stort udvalg af behandlinger, swimmingpool, fitnessrum, tennisbane og bowling. Måske en frisk morgendukkert i Østersøen kunne friste? Hotellet ligger i et naturskønt område med hav, strand og skov og hyggelig by. Øen Rügen har meget at byde på, og der tilbydes hver dag en udflugt med bussen.

 

Highlights

 • Skønt spa-hotel
 • Direkte adgang til strand og Østersøen
 • Se Prora - Hitlers store ferieanlæg
 • Bestig Rügen skovtårn
 • Smuk natur og hvide klinter
 • Besøg i Binz og Putbus
 • Sejltur langs kysten

Afgange

Afrejse: 
11/04/2024
Hjemkomst: 
14/04/2024
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.898
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse – Sellin. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til hotellet i Sellin, hvor aftensmaden venter os.

2. dag: Tid på egen hånd – Prora – Skovtårn – Oldtimer Museum. I dag er det tid til at nyde hotellets faciliteter og den skønne beliggenhed. Hotellet har privat strand og en badetur i Østersøen eller gåtur langs vandet er altid gratis. En gåtur langs stranden og igennem skov til Sellin by med den smukke 400 m lange bademole med egen restaurant kan også anbefales (ca. 3 km pr. vej).

Lige efter frokost tilbydes en udflugt til tre interessante oplevelser. Prora - det historiske og imponerende feriehotel fra DDR-tiden. Opført i perioden fra 1936-1939 men blev aldrig taget i brug efter formålet. Rügens skovtårn - naturskønt sted med cafe og skovtårnet i flere etager med panoramisk udsigt, hvor der er mulighed for at gå så langt op i det 82 meter høje tårn, som man vil. Fra toppen er der en helt fantastisk udsigt ud over øen og Østersøen. (entre ca. 13 €). Oldtimer Museum Rügen – spændende samling af biler, motorcykler og lokomotiver igennem tiden. Temaet for udstillingen er 40 år med delt bilhistorie. Det er årene fra 1949 til 1989 (entre ca. 11 €). Herfra retur til hotellet. Aftensmad på hotellet.

3. dag: Rundtur på øen. Efter morgenmaden tilbydes en ca. 5-6 timers udflugt på Rügen. Man kan naturligvis også vælge at nyde dagen på egen hånd. Udflugten går op langs kysten til Sassnitz, hvor der bliver mulighed for smuk sejltur langs de fantastisk flotte hvide kridtklinter (ca. 15 €). Vi sejler op langs kysten til Königsstuhl, som er et fascinerende klippefremspring. Herfra videre til Binz, som er Rügens mest mondæne badeby. Her får vi mulighed for at nyde den charmerende atmosfære med smukt restaurerede villaer og badehoteller, butikker og den lange badebro. Oplev også fyrstebyen Putbus, den såkaldte "Hvide by". Putbus er det ældste badested på Rügen, og vi ser bl.a. byens største plads ”Circus” - en rondelplads med parkanlæg, hvor der i midten står en 19 m høj obelisk. Efter en rundtur i den flotte by kører vi tilbage til Sellin, hvor eftermiddagen kan nydes. Aftensmad på hotellet

Spa-behandlinger: Kan bestilles hos Hanstholm Rejser inden afrejse eller på hotellet ved ankomst. Vi anbefaler at bestille inden afrejse for at sikre sig en tid. Se liste her

4 dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden pakker vi bussen og begynder hjemrejsen. Kort indkøbspause ved den dansk/tyske grænse. Hjemkomst sidst på aftenen.

 

Cliff Hotel Rügen

Spa-hotel beliggende direkte ud til Østersøen ved Sellin på Rügen. Hotellet har restaurant, bar, swimmingpool, spaafdeling, fitness, tennis, bowling m.m. Alle værelser har eget bad og toilet. Gratis WiFi.

Cliff Hotel Rügen
Cliff am Meer 1
18586 Ostseebad Sellin
Tlf.: +49 38 303 80
info@cliff-hotel.de

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning
 • 3 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 500,-

 

Se Cliff Hotels SPA-behandlinger her

Anmeldelser af Weekendtur til Rügen

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.998
Tyskland

Stralsund • Rügen • Usedom

Busrejse
4.598
Polen

Barlinek

Busrejse
3.798
Tyskland

Nordfriesland

Busrejse